Külföldi cégnek itthonról dolgozni? Hogy működik ez?
Előre is bocsi hogy ilyen tudatlan vagyok és talán hülyeségeket kérdezek, de semmilyen tapasztalatom nincs.
Egyetemista vagyok, diákmunkán kívül eddig még itthon sem dolgoztam. Nemrég viszont megláttam egy hirdetést az egyik kedvenc külföldi weboldalamon, hirdettek egy részmunkaidős, alkalmi állást, fizetséget is ígérve. Írtam nekik, mert a munka nagyon érdekel és értek is hozzá (lényegében a weboldalt kell karbantartani, fejlesztegtni), és vissza is írtak, hogy egyáltalán nem gond, hogy magyar vagyok és Mo.-n élek, mert látják hogy jól beszélek angolul, és ezt a munkát úgyis a neten kellene végezni.
Még nem biztos hogy tényleg kiválasztanak a munkára, de ha igen, mi ennek a menete? Angliai a cég. Megbízható, komoly oldalról van szó, egy nagy példányszámú ismert magazin online verziója. Szóval gondolom ha fizetnek a munkáért, szerződés kell majd, adózni kell belőle, de ez hogy működik? Miket kellene intéznem hozzá? Ha megkapnám a lehetőséget, mindenképpen szeretném elvállalni, de nem tudom, mivel jár, ha egy külföldi cégnél vállalok részmunkát, itthonról dolgozva.
Előre is köszi a válaszokat!
Köszi!
És ez függ attól, hogy mennyi pénzt adnának nekem? Mert ezt még nem tudom, de mivel alkalmi munkáról lenne csak szó és valószínűleg heti néhány órában, gondolom nem túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!