A munkáltató által fizetendő utazási hozzájárulás kötelező vagy adható? Sztem kötelező a főnök szerint nem és orra alá készülök dugni a jogszabályt de előtte kérdezek.
Ha a cég pesti én meg a dolgozó mucsaröcsögei akkor a jogszabály szerint a cég 80 akárhány százalékos utazási hozzájárulást kell fizessen. Ez nem munkáltatói nagyvonalúság kérdése, ez nem adható, ez jár, kötelező. A cég megteheti hogy elküld ha nem éri meg nekem fizetni de azt nem teheti meg hogy állományban tart és nem fizet.
Ezt jól gondolom? Uis a főnök nem ad egy fillért se. 6 hónapja vagyok itt eddig tartott az ígérgetés (meg a türelem részemről) most új lemez forog a főnöknél: nem kötelező szerinte csak adható. Hát sztem meg nem.
Úgyhogy azt tervezem kinyomtatom a jogszabályt és orra alá nyomom aztán lesz ami lesz. Persze ha kirúg akkor irány a bíróság, hiszen 6 havi pénzzel akkor is lóg nekem, mert még egy fillért se kaptam.
Bocsi de ebben nem érthetek egyet és nem is tudom elképzelni ezt más hogy gondolja. Járok be nap mint nap jönnek a csekkek a boltban kenyeret kell venni... és nincs fizu? ÉS már kölcsönből élek? De azért továbbra is bejárok miközben hónapok óta nincs pénz????
Hát ez egy hülye aki ezt teszi!! H atanár ha orvos ha akárki. Egy hülye egy barom egy birka!!! Megérdemli.
1-2 hetet vagyok hhajéandó várni a fizura. AZtán nem megyekl be és egy telefon a cégnek hogy majd ha jön a pénz majd jövök én is.
Mit veszthetek? Egy olyan állást ahol eleve nem fizetnek???
Nem kell egyet érteni, ezt senki nem kérte Tőled!
Csak azt, hogy ne ócsárold őket ilyen stílusban, mert lehetsz még olyan élethelyzetben, amire én mondanám, hogy milyen hülye vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!