Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit írjak bérigényre?...

Mennyit írjak bérigényre? (minőségbiztosítás) Lent

Figyelt kérdés

Minőségbiztosítási mérnök, megyeszékhely, felsőfokú angol nyelvtudás+diploma.

Munkatapasztalat van,de nem minőségügyesként.

Mit írjak a fizetési igényhez?

Előre is köszönöm.

2015. dec. 28. 13:39
 1/6 A kérdező kommentje:
német tulajdonú cég, járműipar, 300-400 főt foglalkoztat
2015. dec. 28. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Négykarika vagy a Peace? Utóbbiról nem tudok nyilatkozni, az előbbinél adott kategóriákba sorolva van a fizetés, nem kell kérned.
2015. dec. 28. 14:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi az a kettő amit írtál, de egyik sem. :)

De igen, meg kell adni, a jelentkezésbe bele kell írni a bérigényt! És ez így elég gáz nekem, mert sehol sem találok releváns infot, egyik helyen láttam 220-300ig, mint bruttó bért, a másiknál meg bruttó 350-400at, aztán jó napot, és ezeket se tudom, mennyire megbízható infok.

Egy éve vagyok munkanélküli, és már nagyon unom, hogy sehol sem hajlandóak megadni, mennyit fizetnének, az ember szopja ki az ujjából...

2015. dec. 28. 14:44
 4/6 A kérdező kommentje:
ha keveset írsz akkor az abaj, ha sokat akkor meg az..eltalálni meg...ennyi erővel lottózhatnék is.
2015. dec. 28. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A győri és a kecskeméti német járműipari óriásokra utaltam, de ezek szerint egyik sem.

Mivel foglalkoztál eddig, van bármi köze ehhez a pozícióhoz? Ha nem, akkor én bruttó 250-300 körül mondanék elsőkörben, de ha járműipari tapasztalatod van, az jócskán megdobná.

2015. dec. 28. 19:18
 6/6 A kérdező kommentje:

ÁHHÁÁÁÁ :) így már értem, mire utaltál :)

Fémiparban szerzett tapasztalatom van, járműipariban nem.

2015. dec. 28. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!