Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szoftverfejlesztő fizetés 3...

Szoftverfejlesztő fizetés 3 év tapasztalattal?

Figyelt kérdés

Fizetéssel kapcsolatban kérdeznék.

3 éve dolgozok egy cégnél, mint szoftverfejlesztő. Elég jónak gondolnak (mind a kollégák, mint a vezetők). Ezt a 3 évet tulajdonképpen gyakornokként dolgoztam le (egyetem mellett), az átlag gyakornoki fizetésnél alig többet kerestem.

Szeretnék rendes munkavállaló lenni, viszont fogalmam sincs, mennyit kéne kérnem? 3 év alatt sok mindent tanultam, sokszor több projektet is a nyakamba borítanak (mert más nem tudja megcsinálni). Leginkább Java illetve ESB fejlesztéseket csináltam, sok technológiát láttam.

Köszi a válaszokat!

2015. dec. 22. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nettó 350-400 ezerben gondolkodék a helyedben, az már korrekt.
2015. dec. 22. 19:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Nettóban eleve sosem gondolkozunk egy bértárgyaláson...
2015. dec. 22. 21:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Kapásból 10 ügynökséget tudok mondani, ahol 100%-ig tudom, hogy százalékkal dolgoznak, ami azt jelenti, hogy az éves bérük x százalékát kapja meg az agency a jelölt után. Mi tudjuk, hogy egy adott cég mekkora bért tud kínálni. Ha mondjuk, Bruttó 6-8 között van a bérsáv, és 1 milliót kér, akkor nyilván mondani fogom, hogy túl sok, de az is előfordul, hogy valaki csak bemond egy összeget és slussz. Persze, van olyan, hogy más cég megadja neki. De ez fordítva is igaz, ha bruttó 5-öt kér, akkor mondom neki, hogy ennél többet is lehetne kérni :)
2015. dec. 23. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:
12.: akkor felbruttósítod. Nem mindegy amúgy se, hogy a kérdező jogosult-e bárminemű járulékkedvezméynre, így még mindig egyszerűbb egy nettóból kiindulni, hogy annyit akar kapni, akkor annak mennyi a bruttója.
2015. dec. 23. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!