Bocsika én nem vagyok "Balázs", még a rokonságban sincs ilyen nevű emberke. Undorító ez a név, így hívták egy ált sulis osztálytársamat, ami mindig az iskolában sz@rt ezért elneveztük kulagépnek.
2015. dec. 22. 16:40
22/40 anonim válasza:
# 15/
konkrétan nem magyarországnak ajánlotta fel hanem az összes Eu tag nak.
2015. dec. 22. 17:20
23/40 anonim válasza:
Konkrétan senkinek nem ajánlottak fel pénzt - csak kardoskodnak a mellett, hogy a kormányok vezessék be. Ja, faxságokat beszélni nagyon könnyű...
2015. dec. 22. 18:34
24/40 anonim válasza:
Ha jól értelmezem én is ezt a felajánlást, akkor annak tényleg nagyobb sajtóhírt kellett volna kapnia...
2015. dec. 22. 19:51
25/40 anonim válasza:
Igérem hogy ezentúl alapjövedelem ügybe csak is szintiszta igazat fogom mondani :-)
Ez a legújabb hír amit ma hallottam:
"2016 január elsejétól Magyarországon bevezetik a feltétel nélküli alapjövedelmet!" ;-Đ
2015. dec. 23. 15:15
26/40 anonim válasza:
"Egyáltalán nincsenek magyarországon abban a helyzetben a munkáltatók hogy megengedhessék maguknak azt a luxust hogy csak úgy válogassanak a munkaerőből."
Válogatnak, mert megtehetik, rengeteg a munkanélküli, kevés a munkahely. Nálunk 4 közmunkás állásra is közel 100 embert kellett behívni állásinterjúra, ráadásul 2 körös megmérettetés volt, még ott is válogatnak, ez a durva.
2015. dec. 24. 12:29
27/40 anonim válasza:
Mert gondolom kelet MO-n élsz. Nyugat MO-n gyakorlatilag nem lehet embert találni.
De jól képzettet, tapasztalattal még keleten sem nagyon.
2015. dec. 24. 12:59
28/40 anonim válasza:
Miskolcon êlek, informatikai, mêrnöki, egészségügyi pozíciókra több hónapja betöltetlen állások tucatjai várják a jelentkezőket.
2015. dec. 24. 13:47
29/40 anonim válasza:
Igen, K-Mo, ráadásul megyeszékhely, mégis sok, különféle diplomával rendelkező és többéves szakmai tapasztalattal rendelkező emberkét kellett behívni, nem egy korábban vezető pozícióban dolgozott, most meg közmunkára pályázik.
2015. dec. 24. 18:45
30/40 anonim válasza:
Alapjövedelmet állami vagyonból lehetne csak finanszírozni. Na most történetesen az a bökkenő, hogy az államadósságunk igen jelentős, ez a kormány még a magánnyugdíjakat is azért nyúlta le, hogy az államadósságból törlesszen valamennyit. Ezúton is köszönjük meg nskik, kicsit sem volt diktatórikus húzás. Én baromira megelégednék azzal is, ha mindenkinek lehetne munkája, de pillanatnyilag még ezt sem tudják kivitelezni, viszont egyre többen élnek létminimum alatt. De legalább van propaganda, amit benyalhat a sok bólogatójános.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!