Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan szerezzek pénzt?

Hogyan szerezzek pénzt?

Figyelt kérdés

14 vagyok és szeretnék venni magamnak egy normális telefont(most windowsos telom van de ez ey rakás szar)

de nem tudom hogy hol dolgozzak.nincs valami olyan hely ahol gyorsan össze tudok szedni kb 200000et?

2015. dec. 21. 21:35
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
és esetleg valami,"fekete"munkát nem lehet? pl 15 alatt egy ember azt mondja hogy titokban dolgoztat és fizet?
2015. dec. 22. 11:31
 22/25 anonim ***** válasza:
Nincs az a hülye, aki S6 Edge-t vesz egy iPhone helyett... Főleg, hogy egy árban vannak.
2015. dec. 22. 11:58
 23/25 anonim ***** válasza:

"Nincs az a hülye, aki S6 Edge-t vesz egy iPhone helyett... Főleg, hogy egy árban vannak."

Viszont van eleg hulye aki pl. egy s4 mini helyett egy jelenlegi csucsmodellt vesz, hacsak nem jatszol rajta egesz nap, a gyakorlatban nem jobbak a mininel, viszont 3x annyiba kerulnek. Ha meg jatszol, akkor az s4 mini es csucsmodell arkulonbsegebol kijon egy xbox one. :D

2015. dec. 22. 12:51
 24/25 A kérdező kommentje:
nahhh!!a kérdésre válaszoljatok plsss
2015. dec. 22. 13:13
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem lehet.

Nincs az a hülye, aki feketén fog dolgoztatni egy gyereket. Amikor van bőven felnőtt, aki elvégzi. Jobban is bírja a terhelést, és nem büntetik meg érte.

Ja, és a 3-4 hónap munka az minden hétköznap lenne ám, tehát nem járnál iskolába? Akkor még a családi pótlékot is elvennék a szüleidtől és a családsegítő is a nyakatokra járna.

De most már tényleg kíváncsi vagyok: Minek neked 200.000 Ft? (mert írtad, hogy nem csak telefonra).

2015. dec. 23. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!