Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan szerezzek pénzt?

Hogyan szerezzek pénzt?

Figyelt kérdés
13,5 éves vagyok,és szükségem lenne jövő márciusra 100.000-200.000 forintra.Azon gondolkodtam,hogy eladok egy pár dolgot,de nincsen semmim amit meg is vennének.Karácsonyra nem tudok pénzt kérni,a szülinapom márciusban lesz,arra kb.20.000 forintot kapok.Hogyan szerezzek addig ennyi pénzt?

2015. szept. 13. 14:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Amire gondoltam,hogy itt: [link] csinálok egy gyűjtést,de azt olvastam hogy idegen emberek nem találnak rá erre és nem is fognak adományozni.Egy próbát azért megér?
2015. szept. 13. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Gofundme szerintem magyaroknak nem használható. 14 évesen nem tudom elképzelni se, h mire kellhet 100-200 k,új számítógép esetleg motor vagy motor jogsi. Nem tudsz annyi pénzt össze szedni sehogy se, ha nem füvet árulsz :D
2015. szept. 13. 14:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen,motorra kellene,a jogsit kapnám karácsonyra.Én is azt hittem hogy magyaroknak nem használható,de aztán találtam magyar gyűjtéseket.Pl. itt van egy: [link] .Biztos nincsen semmi módja? :(
2015. szept. 13. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
ha van valaki a rokonságodban szomszédodban ismerősöknél, ahol dolgozhatsz akkor összejöhet 40k és vehetsz egy simpsont :D
2015. szept. 17. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!