Első fordulóban online tesztet töltetett ki velem a cég. Végignézik minden egyes válaszomat, vagy csak az eredményt?
Hosszú teszt volt, mindenféle feladattal, összesen 200 item. Feleletválasztós. Végignézik majd, miket rontottam el, vagy csak az eredmény alapján döntenek, hogy továbbjutok-e a következő fordulóba?
Mert szerintem összességében jól sikerült, viszont utólag jöttem rá, hogy az egyiknél akkora baromságot írtam, mert nem gondoltam át... hogy szerintem ha azt látják, már önmagában az indok lenne, hogy ne folytassák velem. :D
Volt egy kifejtős része is, ott pedig az egyik hosszabb válaszra nem maradt időm (a kb. 20-ból), időlimites teszt volt. Szerintetek ezzel már alapból esélytelen vagyok, vagy ha a többi része jól sikerült, továbbjuthatok?
Mindenféle kérdés volt, matematikai, logikai, idegen nyelvi, általános műveltség. Egy matematikai kérdés rontottam el, de olyat, hogy egy 9-10 éves gyereknek is simán tudnia kellene. :D
Amúgy a megpályázott állásnak nincs sok köze a matekhoz.
Ha csak az elért szintet nézik, az jó, mert úgy érzem, egyébként nagyon jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!