Miért van az összes pénzügyi állás Budapesten?
Figyelt kérdés
Budapest 78 találat, BAZ megye 2, Hajdú-Bihar megye 2, Győr-Moson-Sopron megye 3
2015. dec. 16. 22:57
1/8 A kérdező kommentje:
85 állás van Pest megyében és 22 az összes többi megyében. Megszámoltam.
2015. dec. 16. 23:04
2/8 anonim válasza:
Azért, mert Budapest az ország pénzügyi központja.
3/8 anonim válasza:
Mutass par komolyabb penzugyi intezmenyt BAZ megyeben. Minek telepulnenek oda?
4/8 anonim válasza:
Mert mit gondolsz mégis, a pénzügyi központok csak a magyarok miatt vannak? Hülyék lennének mucsaröcsögére kitelepüli több órányi távolságra a fővárostól, ami meg megközelíthető számtalan módon egész Európából normális időn belül...
5/8 anonim válasza:
Mert Magyarország=Budapest akár tetszik akár nem
6/8 anonim válasza:
Azért, mert nem presztizs egy európai számviteli központot Mucsajröcsögére telepíteni, sajnos.
Egyébként meg nem is találna embert egy több száz fős iroda. Rendben van,hogy te nem találsz állást, de szerinted hány diplomás van pl. az Alföldön, aki nyelveket is beszél?
Persze jó pénzért mennének az emberek albérletbe, igazad van, én is bosszús vagyok emiatt, mert a fővárosba költözni nekem sincs kedvem.
7/8 anonim válasza:
az mondjuk nem volt megadva, hogy pénzügyi területen milyen munkát keresnél. vidéki kisebb cégek is biztos keresnek pénzügyi végzettségű embert...
8/8 anonim válasza:
Igen, az önkormányzatok komplett könyvelési tapasztalattal, minden felelősség a tied, és jó ha nettó 100.000-et adnak.
A multik számviteli központjai, ahol még pénzt is adnak a munkáért valóban a fővárosba telepednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!