Budapesten könnyebb munkát találni IT területen?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy kb fél éves szakmai tapasztalattal milyen lehetőségeim lennének Bp-n diploma nélkül(,ha valahogy felkeverednék oda).
Főleg Helpdesk/Level 1-2 supportra gondolok, vagy rendszergizda dolgokra egy kisebb cégnél.
2015. szept. 3. 14:08
1/13 anonim válasza:
Rendszergizda???? Fél év gyakszi és diploma vagy legalább OKJ nélkül???
Max.helpdeskes lehetel!
2/13 anonim válasza:
Nyelvtudásod milyen? Budapesten rengeteg külföldi cég üzemelteti az ügyfélszolgálatát, úgyhogy vannak jó lehetőségek.
3/13 anonim válasza:
Helpdesk szerintem simán, ha nyelvet beszélsz.
4/13 A kérdező kommentje:
Kedves első fél év gyakszim van supportként meg fsz.
2015. szept. 3. 15:54
5/13 A kérdező kommentje:
+ Angol középszinten
2015. szept. 3. 15:55
6/13 anonim válasza:
A nyelvtudásodon csiszolj, akkor elég korrekt pénzeket meg tudsz majd keresni helpdeskesként.
7/13 anonim válasza:
Így van, egy folyékony, tárgyalóképes angoltudás nem árt, ha az megy, mellette elkezdesz tanulni egy másik nyelvet és szeretni fognak.
8/13 A kérdező kommentje:
Értem, és a másik nyelv gondolom a német legyen, ahogy nézem manapság annak van itthon "piaci értéke"
2015. szept. 3. 17:00
9/13 anonim válasza:
Én nem a németet választanám, bár ha van már valamilyen szintű tudásod, érdemes szintre hozni.
De az ilyen munkáknál a különleges, ritkábban beszélt nyelvek keresettek nagyon, pl. skandináv nyelvek. A svédet nem is nehéz megtanulni, ha szorgalmas és motivált az ember.
10/13 A kérdező kommentje:
Hm, értem.
Mellesleg helpdesk munkából lehet "feljebb" lépni felsőfokú végzettség nélkül?
2015. szept. 3. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!