Budapesten könnyebb munkát találni IT területen?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy kb fél éves szakmai tapasztalattal milyen lehetőségeim lennének Bp-n diploma nélkül(,ha valahogy felkeverednék oda).
Főleg Helpdesk/Level 1-2 supportra gondolok, vagy rendszergizda dolgokra egy kisebb cégnél.
2015. szept. 3. 14:08
11/13 anonim válasza:
Hát, szerintem annyira nem. Legalábbis ahol én dolgoztam, ott minden meghirdetett belsős pozíciónál feltétel volt a felsőfokú végzettség.
Nálunk is csak azért nem válogattak a helpdeskesek toborzásakor, mert nehéz volt összeszedni a jó nyelvtudású emberkéket, főleg kevésbé gyakori nyelvek esetében. De ha előléptetésről volt szó, csakis diplomások közül válogattak.
De én azt mondom, még így is korrekt fizetésünk volt ahhoz képest, hogy sokan diploma nélkül voltak.
12/13 anonim válasza:
Egyébként meg nem nagy mutatvány megszerezni közben levelezőn valami diplomát.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen ezen agyaltam, csak előszőr kellene egy mukahely.
2015. szept. 3. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!