Ladislaus433 kérdése:
Tudnatok segiteni, hogy aki nyugatEUropaban dolgozik az nagysagrendileg hany eurot tud megtakaritani egy honapban?
Figyelt kérdés
en nagysagrendileg (30f) 2000eur-t de keveslem...2015. dec. 14. 15:30
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit csinál(mennyiért) és hol(milyen kiadásai vannak).
De ezt gondolom magadtól is összeraktad.
2/5 anonim válasza:
A magyarok jó 95%-a nem keres kinn sem 2000 €-t, nemhogy annyit rakjon el. Tehàt te bőven sokat tudsz megtakarítani.
Nekem jobb esetben 1200 megy fèlre, de 900-1000 mindig.
3/5 A kérdező kommentje:
1#koszi egyertelmu, csak arra vagyok kivancsi hogy alul vagyok-e fizetve a tobbi Magyarhoz(bevandorlohoz,migranshoz) kepest vagy nem..
mert4 honapja dolgozok itt(elotte BP-n dolgoztam), es -veletlenul-megtudtam a nyEU kollegaim fizeteset es az enyem egy csoppett alacsonyabb...
tehat csak ez boki a csoromet...
2#koszi
2015. dec. 14. 16:03
4/5 anonim válasza:
Oké, de honnan tudjuk, hogy alul vagy-e fizetve, ha sem azt nem közölted, hogy mit csinálsz, sem azt, hogy hol, sem pedig azt, hogy mennyit kapsz érte.
5/5 A kérdező kommentje:
Hollandia/Haga
penzugyi elemzo
2015. dec. 14. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!