Elmondható hogy minimálbéres melósként többet keresek és jobban élek mint a világ lakosságának 80%-a? És vannak országon ahol átlagember csal álmodik arról ami nekem jut?
Nem egy sikertörténet az enyém nyugati szemmel. Van egy állásom ahol mezei melós vagyok havi nettó 70-ért. Ezért 8 órát melózok néha becsúszik túlóra amit b – sznak kifizetni de ez van. Nyáron van szabadság igaz úgy adják ki mintha a fogukat húznák és néha kiírnak akkor is szabira ha el se megyek de ez van. Néha elfelejtik befizetni utánam a TB-t de azért vonni vonják de ez van.
És mindezzel együtt többet keresek és jobban élek mint a világ lakosságának 80%-a. Havi 70-et a kezembe kapok van tb-m ellátnak az sztk-ban van fizetett szabi (vannak országok ahol ez nem létező fogalom!) van betegállomány (van ahol ez se létezik) stb.
Szóval vannak a világon milliárdok akik csak álmodnak olyan sorsról ami nekem van. Már ott kezdődik hogy van munkám amiért fizetnek és nem az ostort vágják végig rajtam és nem a szeméttelepre járok enni és egyáltalán úgy mehetek haza hogy nem kell attól félnem agyonlőnek útközben a drogbandák stb.
Szóval örüljek hogy így is vagyok?
Ja, hogy csak Orbánozni akartál egyet ahelyett, hogy javítanál a proli hozzáállásod helyett?
Hogy nemzetünk másik nagy vezérét idézzem: "El lehet menni."
Vagy lehet tanulni és olyasmit csinálni, amit nem csak ott fizetnek meg, ahol hatalmas munkaerőhiány van.
*hozzáállásodon
Elfelejtek magyarul, ha nem alszom ki magamat.
a kérdező kategóriát tévesztett
a magyar politikában szokás itt orbánisztánozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!