2 szakma melyik keres többet?
Figyelt kérdés
Melyik keres többet havonta, és mennyit ? Egy kárpitos vagy egy számítógépszerelő hálózati ismeretekkel2015. dec. 7. 17:29
1/4 anonim válasza:
Mindenképpen kárpitos és szerintem kihaló szakma is. Nekünk a kanapé áthúzásunk 250 ezer lett volna amiből kb 100 lett volna az anyag és még nem is a legdrágább,a többi munkadíj,ha úgy vesszük egy hónapban sikerül 2 vevő felé teljesítened nagyjából hasonló méret összeggel akkor az egész jó.Persze nem mind1 hogy bútor kárpitos vagy autó kárpitos. A számítógépszerelő nem nehéz én is kenem vágom pedig csak itthon fejlesztem magamat.Ahhoz hogy ezzel eltudj helyezkedni legalább windows és linux keretrendszert ismerned kell annyira hogy tudd karbantartani fejleszteni,üzemeltetni.Az SQL sem egy nagy elvárás.Ebben a mai világban a számtech oldalon vagy ismersz kevesebb dolgot nagyon jól,kimagasló szinten vagy sok mindenhez értesz átlagosan.Amiről papírod is van.Remélem segítettem valamicskét.
2/4 anonim válasza:
"hálózati ismeretekkel"
Ez konkrétan mit takar?
3/4 anonim válasza:
Ha nagyon értessz a hálózatokhoz és van róla valami papírod is pl. Cisco CCNP akkor azzal baromi sokat kereshetsz, 600 ezer nettó simán
viszont ha csak valami szutyok okj, akkor nem ér semmit :'D
4/4 anonim válasza:
Főállásban helyezkedj el számtech szerelőként, bruttó 150 körül szoktak hirdetni felénk ilyesmit kisebb cégek, vállalkozásban meg lgy kárpitos, mivel eléggé telítetlen a piac abból adódóan, hogy kihalófélben vannak a mesterek. 5 év után tedd le a mestervizsgát és lehetsz főállású vállalkozó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!