Ti hogy bírjátok a három műszakot?
Figyelt kérdés
Lassan fél éve három műszakban dolgozom(fizikai munka), viszont minden hétfőm és keddem úgy telik el hogy 2-3 órákat alszom jobb esetben. Ma pl 4-kor indul a busz, 6 kor indul a műszak, és tegnap délelőtt keltem fel, nem tudok aludni, legalább 24 órát fent leszek és olyan leszek egész nap mint a mosott...2015. dec. 7. 00:45
1/4 anonim válasza:
Én csak éjszakás voltam, de azt sem bírtam sokáig, én sem tudtam aludni (nappal). Ezt lehet csinálni egy darabig, a kialvatlanság hosszú távon viszont nagyon káros az egészségre, rosszabb mint a dohányzás. Valamint az emberi kapcsolatokat is rombolja, ahogy írod olyan vagy mint zombik. Én ahogy tudtam váltottam.
2/4 anonim válasza:
Én soha sem jártam még 3 műszakba, de szüleim igen.Hát az nem élet.Apám nem bírta gyorsan váltott, keresett egy műszakot.Igaz kevesebb pénzt kapott, de kiegészítette otthon dolgozott délutánonként, állattartással.Persze az egész család besegített, rendszeresen.Anyám nehezen bírta, de csinálta a 3 műszakot.Az otthoni dolgokat elhanyagolta és ideges volt mindig.Így én soha nem vállalnék 3 műszakot.Éppen ezért tanultam,és sok szakmával rendelkezem.Dolgoztam régen 6órától 2óráig, aztán rugalmas munkaidőben, hogy a havi óraszám legyen meg, azután 8órától 4óráig.Neked is azt ajánlom, hogy tanulj és ne ragadj le a gyárban, mert tartósan ezt nem lehet csinálni.Nem vagyunk robotok, emberek vagyunk.Átmenetileg, ha nincs más munka, addig oké, de folyamatosan keresni kell és megpályázni állásokat, ismerősöktől érdeklődni hol van üresedés és miért.Abból meg senki nem gazdagodott meg, amit műszakpótlékra adnak.Más munkahelyen is vannak plussz juttatások.Ha ilyen sok időt elvesz az utazás naponta, én tuti másik munkahelyet keresnék.
3/4 anonim válasza:
Kb egész nap alszok amikor otthon vagyok. Délelőttös műszakból hazajövök alszok pár órát majd este folytatom. Délutános műszakból este 21:30-kor hazajövök és másnap 11-ig alszok majd 1-re mehetek is. Éjszakásként meg reggel hazajövök alszok 1-2-ig netezek kicsit majd alszok megint.
4/4 anonim válasza:
az útólsóval teljesen egyet értek! Nálam is ez a szitu.
Amint van lehetőséged válts,Én 3 éve csinálom..kikészítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!