Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem akarok tanulni,...

Miért nem akarok tanulni, hogy jó fizetésem legyen később?

Figyelt kérdés

Valamiért nincs rám hatással(legfeljebb csak ideiglenesen),mikor azt hallom,hogy ha nem tanulok akkor nem is lesz pénzem

Nyílván szívesebben lennék majd gazdag mint szegény,de tenni meg nem akarok érte.

Lehet köze hozzá annak,hogy a családban csak anyám dolgozik,apám meg kb 6-7 éve nem?Vagy azért mert nincsenek olyan emberek akik motiválnának,se barátok,se szerelem,még a családom se érdekel annyira.

21f

2015. dec. 5. 13:49
1 2
 11/16 anonim válasza:
Menj el dolgozni, de nem Magyarországon hanem valahol külföldön akár az USA-ban ott a kétkezi munkából is meg lehet élni. Próbálj ki több munkát hátha valami megtetszik. A semminél minden jobb.
2015. dec. 5. 18:35
 12/16 anonim válasza:
Motiváció hiány. Kéne barát, vagy szerelem, akikért tanulj.
2015. dec. 5. 21:20
 13/16 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam utolsó
2015. dec. 6. 12:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a problémám :-((((
2015. dec. 6. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Olvass álláshirdetéseket, ha valami megtetszik tanuld ki. Ne a pénz legyen a lényeg, hanem hogy olyat csinálhass amit szeretsz. Ha valamit nem azért teszel mert kötelező akkor a munka többé nem létezik. Én imádom a számítógépeket. Idén végzek rendszergazdaként. Mivel érdekel az infó ezért jól is megy. Ezt mások is látják rajtam és az egyik tanáromnak hála van egy alkalmi munkám is, mert látja hogy szeretem csinálni és tudom is.

Kevés olyan munka van ami szégyen lenne, inkább az a szégyen ami jár cserébe, de ez már egy másik téma. Lényeg, hogy ötetelj hogy mi illik hozzád és találd meg az utad. Minden kezdet nehéz de kitartónak és határozottnak kell lenni. Van olyan ember akinek megadhatsz mindent, akkor is egy senki lesz, meg van olyan aki egy porszemből képes építeni egy világot.

2015. dec. 6. 21:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Januártól diakmunkán leszek, hátha az is jó hatással lesz rám
2015. dec. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!