Normális a főnököm?
24/ F vagyok
Három éve dolgozok egy nagy cégnél.Az utóbbi egy évben, több magasabb pozíciót is megpályáztam a munkahelyemen.
Tipikus marketinges választ kaptam mindig az áruház vezetőtöl.( jó munkaerő vagyok,megvannak elégedve velem,de fiatal vagyok és nincs vezetői tapasztalatom stb.)
Megelégeltem,hogy egy helyben toporgok és beadtam a felmondásomat a mai nap,erre rögtön felajánlotta az egyik kisebb osztálynak a vezetését.Még pár nap gondolkodási idöt is kaptam.
Normális az,ilyen főnök? Csak szerintem nem következetes?
Ugyan kérlek, hülye lenne téged magasabb pozícióba rakni több pénzért, ha csinálod azt kevesebbért is.
Mellesleg a vezetői pozícióhoz még lehet valóban fiatal vagy, az azért sokkal másabb, mint simán végezni a munkád.
ezt nem tudtam soha felfogni meg elfogadni:
nincs vezetői tapasztalatod. de hogy legyen, ha egyszer nem adnak esélyt sem, hogy szerezz?
mint alapból a munkakeresésnél szerencsétlen munkanélküli pályakezdőknél: feltétel a 3-5 éves tapasztalat. de tapasztalat nélkül meg sehova se veszi fel, tehát meg se tudja szerezni azt a rohadt tapasztalatot. ördögi kör.
el fogod vállalni?
nem vagyok négyeske.
a vezető helyettese is vezetőnek minősül, mert a többiek felett áll. tőle is elvárják a tapasztalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!