Mit érdemes átnézni egy könyvelő gyakornoki állásinterjúra?
Figyelt kérdés
Végzős vagyok és behívtak egy állásinterjúra, amire a lehető legjobban szeretnék felkészülni. Utána néztem a cégnek. OK. Megnéztem egy csomó HR portált, hogy milyen tipikus kérdések szoktak elhangzani. OK. De szeretnék belenézni egy kicsit a sulis jegyzeteimbe is, de hát annyi minden gyűlt össze ez a 3 év alatt, hogy nem tudom, hogy hol kezdjem. Szerintetek mi a legfontosabb? pl.: Pénzügyi számvitel? Számvitel alapjai? Adózás?2015. dec. 3. 22:11
2/3 anonim válasza:
A kettős könyvelés.
Kell lenni egy főkönyvnek az irodában, amit a NAV-nak mutogatsz.
Meg egynek a szerkény mögött, hogy tudjad miben vezetni, mi a helyzet valójában :P
3/3 anonim válasza:
Szerintem nézd át hogy kapszulás, vagy kotyogós Kv főző van e, és hogy merre van a konyha!
Illetve, hogy ki issza cukorral, ki tejjel, és ki feketén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!