Állásajánlatokra illik válaszolni?
Informatikusként dolgozom és egy ismert álláskeresési közösségi oldalon heti 2-3 üzenetet kapok, hogy lenne-e kedvem az ő cégüknél dolgozni.
Ezekre mind illene válaszolni?
Én őszintén szólva nem igazán szoktam, de elgondolkodtam rajta, hogy lehet ez pont ugyanolyan bunkóság, mint mikor a cégek nem válaszolnak mind a beküldött 100 önéletrajzra, legalább egy nem vettük fel választ.
Szia,
IT recruiter vagyok és LinkedIn-en én is sok embert megkeresek. Őszintén nem szoktam magamra venni, ha nem válaszolnak vissza, elég sokszor van ez így. Inkább az szokott rossz érzés lenni nekünk, ha valaki bunkóskodik vagy hasnoló, mert valóban én is hibázok pl. egy Zoltán Márton(egy csak egy példa) nevű embert Mártonnak hívok, közben pedig Zoltán a keresztneve ( a profilja magyar volt) és utána bunkó velem, nah az már sokkal rosszabb, mintha nem írnának vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!