Állásinterjú előtt illik elfogadni a kínált kávét?
Figyelt kérdés
ugyanis nem kávézók, ilyenkor mit mondjak?2015. nov. 16. 13:18
1/11 A kérdező kommentje:
ahova mész mondjuk állásinterjújra és az asszisztense megkínál
2015. nov. 16. 13:19
2/11 A kérdező kommentje:
Lehet mondani azt hogy nem kávézók, vagy köszönöm nem kérek ?
2015. nov. 16. 13:20
3/11 anonim válasza:
Úgy őszintén - miért ne lehetne? Ha alkohollal, droggal kínálnak, arra sem mersz nemet mondani? :-)
4/11 anonim válasza:
3-as vagyok: szerintem még örülni is fognak, hogy nem "lógod el" kávézással az időt :-)
5/11 anonim válasza:
Nem tudom te hova készülsz állásinterjúra, de pl engem eddig sehol sem kínálgattak.
6/11 anonim válasza:
Szerintem valójában kávéfőzés lesz a munkád, csak ezt nem mondják ki így konkrétan. Fogadd el a kávét és mond azt hogy minden reggel főzöl magadnak kávét!
7/11 anonim válasza:
'Lehet mondani azt hogy nem kávézók, vagy köszönöm nem kérek ?'
En nem ertem, miert kell az ilyesmit tulaggodni, tulkombinalni: megkinalnak valamivel, amit te amugy nem fogyasztasz, allergias vagy ra, vagy epp nem szereted, miert ne utasithatnad udvariasan vissza? Eroltetni senki nem fogja, messzemeno kovetkezteteseket levonni ebbol plane nem.
8/11 anonim válasza:
Máskor, amikor megkínálnak valamivel, amit nem szeretsz/nem szoktál fogyasztani, mit szoktál mondani?
Ennyire ne legyünk már életképtelenek.
9/11 anonim válasza:
Kicsit is normalisabb helyen adnak vizet, kavet de nem kotelezo elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!