Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez így szerintetek jó ötlet,...

Ez így szerintetek jó ötlet, működhet?

Figyelt kérdés
Idén végzek a sulival, ami ad egy seggtörlőszakmát, mert nem tanították meg rendesen(az se biztos hogy meglesz), meg nagyon nem is akarok benne dolgozni, nem szeretem ha dirigálnak, meg nagy rajtam a felelősség. A webszerkesztés, grafika, meg még mellette a fotózás és videózás videóvágás jobban érdekel. Suli fizet ösztöndíjat, mikor vége lesz vennék egy autót aminek kicsi a fogyasztása, és beállnék pizzafutárnak, abból összeszedet pénzből megvenném a tükörreflexes gépet, építenék egy új számítógépet, mellette még fejleszteném magam. Aztán elkezdeném a kis vállalkozásom kiépíteném a körömet, és mikor már úgy érezném, hogy megy és megtudok belőle élni, akkor a futárkodást abbahagynám, és csak ezzel foglalkoznék.
2015. nov. 29. 02:19
 1/5 anonim ***** válasza:
halott terv
2015. nov. 29. 07:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Pizzafutárkodásból bármire is félretenni? Ez most komoly?

Na persze működhet, ha lakást, rezsit, kaját szülők fizetik, de ennyi erővel a gépeket is megvehetnék neked.

2015. nov. 29. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:

millió sebből vérzik.

A fő probléma, hogy amíg Te éveket gyűjtögetsz egy tükörreflexes gépre, meg azt bogarászod, hogy melyik CPU lenne a legjobb egy majdan általad építendő gépbe, addig másnak már van mindene, sőt évek óta ez a hobbija, ezzel tölti az idejét, esetleg volt pénze 2-3 tanfolyamra, így aztán mire oda jutsz, hogy egyáltalán belevágj, azt fogod tapasztalni, hogy a konkurencia borzasztó erős.

A pizzafutárkodás amúgy sem az a munka, ami mellett az ember egy vállalkozás beindításához elegendő tőkét szokott grundolni.

A grafikáról már nem is beszélek, az végképp nem az a terület, amit majd megtanulsz, rengeteg tehetséges, ám a művészi pályához nem elég jó grafikus van az országban, akik akár autodidaktán, akár sok év képzés után foglalkoznak ilyesmivel, de a pár dolláros template-ek korában felkopik az álluk, mert a megrendelők többsége a netről vesz valamit, ahelyett, hogy megfizetné a grafikust, a komoly és pénzes megrendelőket meg komoly cégek szolgálják ki.

2015. nov. 29. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
33%

Ilyen a magyar ember, mint az első 3 válaszoló, mint láthatod. Ha valakinek van egy ötlete, akkor lehurrogják, lehúzzák, mert nekik nem jó, akkor másnak se legyen!

A dolog működhet, bár máshogy kellene megközelíteni. Először is pontosítani kellene, hogy mi kell, mert fényképezőgépek között is van 200e-es meg 2 milliós darab is. Előbbit meg tudod venni futárkodásból, utóbbit kétlem. Ugyanez igaz a számítógépre is.

Webszerkesztéshez azért érteni is kellene. sok a magát webszerkesztőnek mondó vérpistike, akinek a wordpress telepítése már programozásnak minősül. Ne legyél ilyen!

Üzleti terv se ártana, de előbb szerintem referenciákra gyúrj, mert noname embertől én bizony nem rendelnék sem weboldalt, sem más videós szolgáltatást.

2015. nov. 29. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ilyen a magyar ember, mint az első 3 válaszoló, mint láthatod. Ha valakinek van egy ötlete, akkor lehurrogják, lehúzzák, mert nekik nem jó, akkor másnak se legyen! "

2-es voltam, és a realitást írtam le. Fájt? Pizzafutár örülhet ha a kocsit fenn tudja tartani külső segítség nélkül.

2015. nov. 29. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!