Gyakornokként ez jó fizetés? Mit remélhetek a jövőben?
Van egy nemzetközi tanulmányok és egy gadaságinformatikus alap diplomám, utóbbi pénzügyi mesterrel lesz (ez még folyamatban). Angolt németet jól beszélem és most corporate finance szaktanácsadó asszisztensnek vettek fel nettó 1350-es órabérért. Ez jónak számít? Nőként, teljes állásban mire számíthatok? Ezen felül már van egy éves pénzügyi belső ellenőr tapasztalatom.
Előre is köszi a válaszokat!
21/N
Nem csak gyakornokként jó ez, hanem amúgy is.
Egyébként meg a gyakornoki fizetés ezeregy dologtól függ, hatalmas a szórás. Most csak pár példa az életemből: gépészmérnök haver, kötelező szakmai gyak, a törvényileg előírt minimálbért kapta, ami valahol 200-300 ft/óra volt nettó.
Én 750-et kapok most nettóban gazdaságinformatikus gyakornokként, viszont nagyon rugalmas a munkaidőm cserébe (nem kötelező szakmai gyakorlat). Van olyan szaktársam aki 1000 fölött keres. Meg olyan is, aki 500 körül. Egy másik gépészmérnök haverom most ment el 1500/óráért. Koleszos szobatársam psz-es diplomával 900-as órabér. Ez Budapest. Ha otthon járnék egyetemre, akkor meg fix, hogy semmilyen gyakornoki fizetésem nem lenne, mert lehetőségem sem lenne suli mellett dolgozni.
---
Amúgy hogy van 21 évesen 2 Bsc-d már most?
Úgy, hogy egyszerre csinálta és nyilván sok kredit keresztkredit volt, aka mindkét tárgyhoz elfogadták, így csak 1x kellett kijárni.
meg a nemzetközi tanulmányok amúgy is egy totál habi szak, gondolom annak a kötváljait simán benyelték szabválnak gazdinfón.
"De amúgy 5 évesen kezdtem a sulit így van egy nyert évem pluszban."
Na igazából ez érdekelt... tudom, hogy lehet párhuzamosan végezni a szakokat, csak nem akiket ismertem és diplomáztak, azok leginkább 22 évesek voltak, mármint a legfiatalabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!