Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Banki terület, gyakornoki...

Andras43 kérdése:

Banki terület, gyakornoki pozíció. A suli mellett mennyit kaphatok gyakornokként? Nem kötelező szakmai gyakorlat. Lehetek-e ilyenkor béralku pozícióban?

Figyelt kérdés
Kockázatelemző pozíció. Min 30 óra per hét. 3. diplomám csinálom. Fél év múlva végzek a sulival. Azért lenne fontos mert valamiből ki szeretném fizetni a tandíjat, a rezsi mellett. Nem tudom h megéri e. Illetve úgy gondoltam könnyebben be tudnám dolgozni magamat egy jó pozícióba. Tapasztalat nélkül nehéz az elhelyezkedés.

2013. júl. 14. 02:28
 1/5 anonim ***** válasza:
8 órás munkára br. 250 körül mondanék. Inkább sávot jelölj meg, ami a 250 körül szóródik. Ha meg vannak elégedve veled, gyorsan felmehet 300 körülre is, illetve marasztalhatnak miután végzetél.
2013. júl. 14. 21:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors választ.

Ez elég korrektnek hangzik. A 300 brutto-t úgy értetted, hogy a gyakornoki pozíció ideje alatt, vagy ha felvesznek rendesen egyetem után ilyen kezdőre számíthatok (persze csak akkor ha elégedettek velem).

Sajnos én olyat hallottam csak, hogy 80 nettóért dolgoztatnak "diákokat" suli alatt, de ez csak szóbeszéd.

2013. júl. 15. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
8%

Gyakornokként a 250 bruttó nem reális, olyan nettó 80-90 körül adnak általában. (Erre speciális foglalkoztatási szabályok vannak, nem véletlenül éri meg a cégeknek).

Egyébként mi szükség van 3 diplomára? Nem elég egy, amiből jól meg lehet élni? :)))

2013. júl. 16. 01:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ilyen helyen dolgozom, tudom, hogy ennyit fizetnek. Igen, úgy értem, hogy 300 akkor lesz, ha felvesznek állományba.

De banktól és a bankon belül területtől függően is szóródhat a fizetés, a többi céget nem ismerem ilyen szempontból.

2013. júl. 16. 06:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Előbbi kommentelőnek: Azt nem tudod, mi kell ahhoz, hogy valaki kockázatelemzési módszertani szakértő legyen? Úgy értem, hogy részt vehessen a matematika modell fejlesztésben , implementálásában (újabb pénzügyi szabályozások cikkek alapján) is amit a bankok használnak.

Még korábbi kommentelőnek: 3 diploma igazából nem kell semmihez 1 tényleg elég. Csak matematikusként végeztem (egyetemi) és úgy gondoltam kiegészítem egy közgázos diplomával, hogy piacképesebb legyen(több a lehetőség a váltásra is). Ezért érdeklődök ebbe az irányba. Valamilyen szinten ki szeretném hajtani minimálisan azt a tudást amit tanultam. Remélem ezen a területen lehetőségem lesz rá. De a programozás is érdekel. Még pályakezdő vagyok úgyhogy még van lehetőségem dönteni, hogy mivel érdemes foglalkozni.

2013. júl. 16. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!