Fordítóirodában egy nyelvi lektor kb. mennyit keres?
Figyelt kérdés
Ilyen pozícióra jelentkeztem, és behívtak állásinterjúra. Ha megkérdezik, mennyi a bérigényem, mi a reális válasz? Eddig teljesen más munkakörben dolgoztam, ezért nehéz megítélni.
Ha ez számít, mesterképzést végeztem egyetemen, és két idegen nyelvből felsőfokú, egyből pedig középfokú nyelvvizsgám van, mindegyiket aktívan használom (az álláshirdetésben a feltételek között csak egy nyelv felsőfokú ismeretét említették, a többi nyelv ismeretére azt írták, előnyt jelent). A második munkahelyem lenne, még csak 2 évet dolgoztam.
2015. nov. 27. 18:39
1/5 anonim válasza:
Őszintén szólva én még sosem találkoztam olyannal, hogy egy nyelvi lektor munkaviszonyban dolgozott volna. Általában a fordítóirodák oldalanként/iratonként, számlára fizetnek.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát, pedig itt alkalmazotti viszonyba keresnek embert, teljes állásra, napi 8 órába. Körülbelül mégis hova érdemes belőni a fizetési igényt...?
2015. nov. 27. 19:02
3/5 anonim válasza:
Szerintem olyan 250-300 nettót simán elkérhetsz érte.
4/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező, felvettek végül? Milyen bérigényt mondtál?
5/5 anonim válasza:
Alkalmazottként 250 nettót NEM tudsz ezzel keresni, csak szólok. Vállalkozóként igen, de állásban ha 200-nál többet kérsz, akkor az azon a piacon durvának számít és megkérdezik, hogy mi az a 10 szakterület, amelyen sokéves tapasztalatod van, és melyik az a 10 nyelv, amelyet vállalsz. Ha ez nincs meg, és mindenképp állást akarsz, akkor ajánlj fel egy 150-es hónapot és mond meg előre, hogy a képességeid szerint itéljenek meg, de szeretnéd megközelíteni a 200-at, ha jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!