Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A szabadságra miért jár pénz,...

A szabadságra miért jár pénz, hülyítenek?

Figyelt kérdés
Elkezdtem dolgozni, elvileg 20 nap szabadságom van. Azt mondták erre is jár fizetés. Ezek most szivatnak engem? Mikor nyáron "szabin leszek", akkor miért akarnak nekem fizetni? Mondjuk mikor a Balatonon vagyok 2 hetet. Ilyen létezik?
2015. nov. 24. 15:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, tényleg igaz, én is alig hittem el..

Mivel szerintem sem etikus dolog ez egy piacgazdaságban, ezért nyugodtan utald át nekem a 20 napért járó fizudat, így legalább nem te fogod "meglopni" a munkáltatód..

2015. nov. 25. 11:22
 22/24 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne etikus? Ha nem fizetnék akkor sokan inkább nem pihennének. Az pedig senkinek se jó.
2015. nov. 25. 16:44
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem sürgősen szólj a munkáltatódnak, hogy nem igényelsz fizetett szabadságot, nehogy valami félreértés legyen. És ne felejts el ingyen túlórára jelentkezni!
2015. nov. 25. 20:33
 24/24 anonim válasza:

Főnöködnek is mutasd meg, hogy ezt megkérdezted itt!

Hátha belátja, és nem csak a szabadnapjaidra, de máskor se kapsz pénzt! Mert hát milyen már, hogy a cégnek dolgozol, és akkor nem a cégé az összes pénz, hanem a dolgozó is kap belőle! Hallatlan!

(...ɹéʞöʎƃ)

2015. nov. 25. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!