A szabadságra miért jár pénz, hülyítenek?
Figyelt kérdés
Elkezdtem dolgozni, elvileg 20 nap szabadságom van. Azt mondták erre is jár fizetés. Ezek most szivatnak engem? Mikor nyáron "szabin leszek", akkor miért akarnak nekem fizetni? Mondjuk mikor a Balatonon vagyok 2 hetet. Ilyen létezik?2015. nov. 24. 15:21
11/24 anonim válasza:
Nem a semmire kapod a fizetést, rosszul fogod fel. A munkáltató már belekalkulálja, hogy te évi 20 munkanapot nem dolgozol, és annyival kevesebb fizetést ajánl fel.
Persze nyilván, mikor szabadságon vagy, úgy tűnik, mintha csak úgy kapnád a pénzt. De ennyi erővel a napi 8 órán kívüli időért is csak úgy kapod a pénzt.
12/24 A kérdező kommentje:
Hát ez hatalmas ha tényleg igaz!
2015. nov. 24. 16:57
13/24 anonim válasza:
Igen igaz. De ne nagyon hangoztasd a tudatlanságod. Nem véletlen tart itt ez az ország.
14/24 anonim válasza:
Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy a diákoknak a szünidő alatt miért van tanulói jogviszonya, ha nem tanul. Utánuk is fizeti a suli a TB-t meg a diákra ugyanúgy kapod a kedvezményeket, amikor éppen téli szünet van például, pedig nem vagy a suliban. Ezen nem gondolkodtál el soha? :P
15/24 A kérdező kommentje:
Nem, de, akkor ez kurv# nagy!
2015. nov. 24. 17:33
16/24 anonim válasza:
én ezt már 10 évesen is tudtam, nem értem, hogy hogy lehetsz ennyire tájékozatlan.
18/24 anonim válasza:
"A szabadságra miért jár pénz, hülyítenek?"
Igen, és milyen sikerrel!
Kérdésed pontatlan, ám ezt betudom annak, hogy szabadságon voltál.
Csak a FIZETETT szabadságra jár pénz, a FIZETETLENRE NEM!
19/24 anonim válasza:
Hú de nagy marha vagy kérdező, bár ez sértés a marhákra nézve :)
20/24 anonim válasza:
Neked kicsit hosszabb szabadságra lenne szükséged szakmai felügyelet mellett egy csini szanatóriumban :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!