Mennyit kereshetek margeting manager és projekmenedzserként úgy hogy van angol német és spanyol felsőfokú végzettségem?
Onnan vesszük, hogy lerí a nevetséges stílusodból és az írásképedből, hogy:
- Vagy gyerek vagy (tippre tizenéves, abból is a butább, rossz tanuló fajta)
- Vagy végtelenül ostoba
Az egy nyilvánvaló hazugság, amit itt összehordasz. Bármelyik épkézláb HR-es csak ránézne egy fél mondatodra és lángszóróval égetné el a CV-det. Már pedig az általad körvonalazott munkák felvételi procedúrája során ritkán lehet megkerülni a HR bürokráciáját...
Ha gyerek vagy elnézzük, mert a (z ostoba) kölykök már csak ilyenek, milliós fizetésről, céges autóról meg ájfón 6 ES-ről álmodoznak és az interneten eljátsszák, hogy ebből ki is jutott nekik, miközben otthon gubbasztanak a szobájukban.
Ha valami ostoba proli vagy (séf fiú reborn ^^) akkor inkább csak szánalmas.
Felnőtt vagyok még mindig
Ezeket tudtam én is de előző kommenteimet nézd meg
Gyerekként 4-es 5-ös voltam
Hogy bizonyítsam be nektek hogy nem vagyok gyerek
Mondjuk kapd elő az ájfón hatssed és fényképezd le a szupi szupi 1 millás munkaszerződésedet úgy, hogy látszódjon ez a kérdés a monitoron.
És akkor megelőlegezzük neked azt a jóindulatot, hogy nem apu munkaszerződését fotóztad le nekünk.
Nekem ez az egész ott bukik meg, hogy ahogy írták a fenti két tevékenységnek szinte semmi köze egymáshoz.
A projektmenedzsmentnek része a disszemináció, mint arculati kézikönyv szerinti megjelenés, marketing és PR tevékenység pl.
Ugyanakkor ezt jellemzően kiszervezik a pályázat során. Egy nyitó, vagy zárórendezvény állófogadását nem (minden esetben képes) fogja a PM levezényelni és megszervezni, ahogy a follow up-ot sem feltétlen ő fogja kezelni.
Ami viszont abszolút nem életszerű, az a "szerdán kezdek 600 + új Passatért" c. fejezet.
Egy PM már eleve az előkészítésben (brainstoarming, pályázatírás, stb.) benne van jellemzően, amibe már belekerül a bérköltség, így nem nyitott kérdés, hogy mennyit is keressen.
Új kocsit, meg nem tudom milyen célzattal vásárolnak a projekt keretén belül, ami már az "induláskor" rendelkezésre áll, miközben jellemzően ez a bér és juttatás tömeg kevés esetben halad(hat)ja meg az összprojekt érték néhány százalékát és jellemzően az utazási ktg térítést is tartalmazza.
Ettől függetlenül lehet magas összeget is beírni pályázatba bérként, csak az jellemzően viszont rövid idejű menedzsmentre vonatkozik, hiszen a százalékos arányosítás gátat szab ennek a lehetőségnek.
Illetve adódhat olyan, hogy le kell váltani az előző projektmenedzsert, mert nem megfelelően látta el a teendőket, ami a projekt fenntarthatóságát veszélyezteti. Vannak erre már válságmenedzsmentek, illetve idei évtől pl. a mentorok is, hogy ezek száma azért minél kevesebb legyen.
Ezt csak mint gyakorlati rész gondoltam megjegyezni, gyakorlott PM-ként.Mert olybá tűnik, ez tényleg nem a realitás talaján mozgó "elképzelés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!