Mennyit kereshetek margeting manager és projekmenedzserként úgy hogy van angol német és spanyol felsőfokú végzettségem?
Nincs sulis úrnak/hölgynek üzenem hogy nincs mivel nem vagyok iskolás
igen megkérdeztem mert kīváncsi voltam hogy mások ebbe a munkában hogy keresnek
#12 nagyon is tudom hogy mit csinál a marketing és a projekt manager
Ugyan, hagyjuk már ezt. A chat.hu-n esetleg szódával elmegy, talán valami 16 éves kislány elhiszi.
Akire rábíznak egy ilyen kaliberű munkát, az:
- Nem irogat ki baromságokat a GYIK-on
- Tud értelmesen és helyesen írni magyarul
De igen, tudjuk, anyukád életére esküszöl, hogy így van.. Na, vedd vissza szépen a finom meleg kabátkádat és iszkiri aludni mielőtt anyu mérges lesz.
#12-es: jaja ez a manager amúgy is a kedvencem. Ha valaki meglátja, hogy XY manager, akkor rögtön azt hiszi, hogy főnök, lesi 20 ember a szavát, kocsi, öltöny, iphone...
Aztán meglepődik, hogy angolszász cégeknél a legutolsó szoftver leltárt vezető kislány neve is licence manager :D))
Tudok helyesen írni de eltudja olvasni és értelmezni gondolom nem hülye itt pedig nem fogok minden vesszőt meg hasonlót kiírni
Akkor én sem kérdeztem volna ezt ha meg kell adni jó pár adatot mert akk a saját állásommal játszanék
Maga hány éves? De tényleg
az a tipikus olyan ember aki betyár a gépe,telója vagy a tabja mögött sztm ilyet egy normális felnőtt ember nem mond
van lakásom de ha már ennyire szeretné felhívom az anyukámat ajánlom magának is
Az ilyen és hasonló véleményeit mindenki tartsa meg magának mert akk maguk (tisztelet a kivételnek)szövegértési problémával küszködnek és ne legyenek ilyen tucat emberek hogy irigyek
Hívom anyukám!!!! Elmondom hogy maga is puszilja
"Tudok helyesen írni"
Aha, látom :D
Nem fogunk kevésbé komikusnak tartani, ha elkezdesz (nyelvtanilag totál helytelenül) magázódni. Csak még viccesebb lesz a szitu.
Honnan veszitek hogy gyerek vagyok?
Igen pl. nekem iphone 6s plusom van ezért is meg szólnak?
Mi a maguk munkája?
Ezek a magyarok irigy nép sajnos a kormányunk is az sőt nagyon rossz más jelzőt nem mondok a jobbik is egy nagy adag fos rasszista fasiszta barmok a másik oldal meg gyenge bár inkább az utóbbira szavazok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!