Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kereshetek margeting...

Mennyit kereshetek margeting manager és projekmenedzserként úgy hogy van angol német és spanyol felsőfokú végzettségem?

Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 08:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
LOL :D Itt kérdezgeted, hogy mennyit kaphatsz, aztán kiderül, hogy nettó 600+passat... igen, ez reális így :D
2015. nov. 22. 18:16
 12/25 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Szerencsétlen még azt sem vágja, hogy a marketing MANAGER és a project MANAGER egyetlen közös pontja a MANAGER szó a nevükben. Ezek után biztos valószínű a többi hülyesége :)
2015. nov. 22. 18:25
 13/25 A kérdező kommentje:

Nincs sulis úrnak/hölgynek üzenem hogy nincs mivel nem vagyok iskolás

igen megkérdeztem mert kīváncsi voltam hogy mások ebbe a munkában hogy keresnek

#12 nagyon is tudom hogy mit csinál a marketing és a projekt manager

2015. nov. 22. 18:40
 14/25 anonim ***** válasza:

Ugyan, hagyjuk már ezt. A chat.hu-n esetleg szódával elmegy, talán valami 16 éves kislány elhiszi.

Akire rábíznak egy ilyen kaliberű munkát, az:

- Nem irogat ki baromságokat a GYIK-on

- Tud értelmesen és helyesen írni magyarul

De igen, tudjuk, anyukád életére esküszöl, hogy így van.. Na, vedd vissza szépen a finom meleg kabátkádat és iszkiri aludni mielőtt anyu mérges lesz.

2015. nov. 22. 18:45
 15/25 anonim ***** válasza:

#12-es: jaja ez a manager amúgy is a kedvencem. Ha valaki meglátja, hogy XY manager, akkor rögtön azt hiszi, hogy főnök, lesi 20 ember a szavát, kocsi, öltöny, iphone...

Aztán meglepődik, hogy angolszász cégeknél a legutolsó szoftver leltárt vezető kislány neve is licence manager :D))

2015. nov. 22. 19:01
 16/25 A kérdező kommentje:

Tudok helyesen írni de eltudja olvasni és értelmezni gondolom nem hülye itt pedig nem fogok minden vesszőt meg hasonlót kiírni

Akkor én sem kérdeztem volna ezt ha meg kell adni jó pár adatot mert akk a saját állásommal játszanék

Maga hány éves? De tényleg

az a tipikus olyan ember aki betyár a gépe,telója vagy a tabja mögött sztm ilyet egy normális felnőtt ember nem mond

van lakásom de ha már ennyire szeretné felhívom az anyukámat ajánlom magának is

Az ilyen és hasonló véleményeit mindenki tartsa meg magának mert akk maguk (tisztelet a kivételnek)szövegértési problémával küszködnek és ne legyenek ilyen tucat emberek hogy irigyek

Hívom anyukám!!!! Elmondom hogy maga is puszilja

2015. nov. 22. 19:08
 17/25 anonim ***** válasza:

"Tudok helyesen írni"

Aha, látom :D

Nem fogunk kevésbé komikusnak tartani, ha elkezdesz (nyelvtanilag totál helytelenül) magázódni. Csak még viccesebb lesz a szitu.

2015. nov. 22. 19:37
 18/25 A kérdező kommentje:
Hát akárkivel nem tegeződöm
2015. nov. 22. 19:41
 19/25 anonim ***** válasza:
Érdekes, délután még tegeződtél, hacsak a "Bocsi" nem került bele a business casual szótárba :-)
2015. nov. 22. 20:09
 20/25 A kérdező kommentje:

Honnan veszitek hogy gyerek vagyok?

Igen pl. nekem iphone 6s plusom van ezért is meg szólnak?

Mi a maguk munkája?

Ezek a magyarok irigy nép sajnos a kormányunk is az sőt nagyon rossz más jelzőt nem mondok a jobbik is egy nagy adag fos rasszista fasiszta barmok a másik oldal meg gyenge bár inkább az utóbbira szavazok

2015. nov. 22. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!