Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem hívnak be még...

Miért nem hívnak be még interjúra sem gyakornoki munkáknál?

Figyelt kérdés
Fősulis vagyok rengeteg helyre jelentkeztem gyakornoknak de sehova se hívtak be még interjúra sem. Pedig mindenhol megfelelek a feltételeknek nem értem. Önéletrajzom rendben van már ezredjére van újra írva. Motivációs levelet is küldök oda is ahova nem kérnek. És az a legidegesítőbb, hogy egy diákszövetkezetnél elutasítottak több munkánál viszont még mindig kint vannak azok a munkák amikre jelentkeztem. Nem értem, miért nem hívnak be ha minden feltételnek megfelelek... Mit csinálok rosszul?
2015. nov. 19. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Lehet hogy arra a helyre 25 másik ember is jelentkezett. Próbálkozz esetleg ismerősön, tanáron át, vagy személyesen.
2015. nov. 19. 22:27
 2/4 Molyember ***** válasza:
58%
Üdvözöllek az életben, vidám kis országunkban. Képzeld el azt, amikor már nem gyakornoki állást keresel, már igényeid sincsenek, bármit elvállalnál, de hetekig meg se csörren a telefonod, közben persze enni kell, és a számlák is gyűlnek. Addig menj el innen, amíg tudsz.
2015. nov. 19. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
28%
Ha belinkeled a CVt és pár állást, amire jelentkeztél, akkor tudok segíteni. Küldheted privátban, a nevet és az utca-házszámot írd át, ha akarod, de mást ne.
2015. nov. 20. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:
66%
Nyilván még sem felelsz meg minden feltételnek ha nem hívnak be sehova. Kellene egy jó CV, meg normális hozzáállás. Ha a képzettségeddel sincs gond akkor csak idő kérdése és akad valami.
2015. nov. 21. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!