Sok vállalkozó miért van oda meg vissza magától, hogy ő 3-400 ezret keres mikor minden nap 12-15 órát dolgozik?
"Havi 400 óra munkával, idegeskedés mellett ez szerintem nem nagy teljesítmény."
Dehogynem az. Más 16 óra 1 perckor már szalad haza panaszkodni hogy milyen keveset keresett ma. Ő ilyen formában legalább tesz érte hogy több legyen. Tény hogy a vállalkozás egész napos rohangálás, de nem is olyan munka mint 8 órán át nonstop robotolni.
viszont ők azt csinálják, amit szeretnek, és ezért ilyen szinten sosem lesz bajuk a munkájukkal...a pénz valóban nem minden.
kérdező, te mit csinálsz és mennyiért?
"Üzemi villanyszerelőként dolgozom Ausztriában. "
Francokat. Mekiben dolgoztal, onnet is kib-tak.
Lehunyja kék szemét az ég,
lehunyja sok szemét a ház,
dunna alatt alszik a rét -
aludj el szépen, kis Balázs.
séfbácsi? XD
amúgy ha már ott vagy, akkor az ottani vállalkozókhoz mérd magad...azok nem 3-400ezret keresnek.
#5 vagyok
Én is ausztriában ugyanolyan kondiciókkal mint te egy gépsort vezetek.
Melyik részen vagy? ☺
Egyébként akinek nincs szakmája és nem beszéli a nyelvet annak ez nem járható út. Az inkabb elvállalkozósdizik otthon. Én dolgoztam otthon 12 órákat meg hétvégéztem és a kétszáz alig volt meg , attól azért nekik jobb a 3-4 százukkal.
"ez szerintem nem nagy teljesítmény"
Azért csak többe nézi őket az ember, mint az olyat aki csak arra veri a mellét hogy Ausztriában dolgozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!