Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sok vállalkozó miért van oda...

Sok vállalkozó miért van oda meg vissza magától, hogy ő 3-400 ezret keres mikor minden nap 12-15 órát dolgozik?

Figyelt kérdés
Több ilyen ismerősöm is van és nagyon büszkék magukra. Havi 400 óra munkával, idegeskedés mellett ez szerintem nem nagy teljesítmény. Ha visszaszámolom órabérre, ez egy sori dolgozó fizetése.
2015. nov. 19. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
Akinek nincs tehetsége semmihez, annak a több pénzért keményen meg kell gondolkodni. Ők szerintem erre büszkék valahol jogosan. Az más kérdés hogy van fontosabb is a pénznél meg aki 20 év alatt rokkantra dolgozza magát az hosszabb távon nem sokat nyer ezzel de ez egy másik dolog.
2015. nov. 19. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Megterhelő munkát senki sem végez havi 400 órában, lehet, hogy valaki úgy érzi, hogy ő napi 15 órát dolgozott, de ennek nagyrésze semmittevés. Egyik ismerősöm az üzletében árul, van csúcsidő, amikor sorban állnak a vevők, de a nap nagyrészében szinte üres az üzlet. Másik ismerősnek konditerme van, reggeltől estig ott van, de megint legalább a nap felében ül és netezik, esetleg traccsol a haverjával.
2015. nov. 19. 13:24
 3/12 anonim ***** válasza:

"Havi 400 óra munkával, idegeskedés mellett ez szerintem nem nagy teljesítmény."

Dehogynem az. Más 16 óra 1 perckor már szalad haza panaszkodni hogy milyen keveset keresett ma. Ő ilyen formában legalább tesz érte hogy több legyen. Tény hogy a vállalkozás egész napos rohangálás, de nem is olyan munka mint 8 órán át nonstop robotolni.

2015. nov. 19. 22:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

viszont ők azt csinálják, amit szeretnek, és ezért ilyen szinten sosem lesz bajuk a munkájukkal...a pénz valóban nem minden.

kérdező, te mit csinálsz és mennyiért?

2015. nov. 19. 23:45
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Majd ha te is elrohangálsz egész nap, 300-400ért akkor becsmérelheted őket. Addig nem. Ők legalább felmutatnak valamit. Te mit tudsz felmutatni? Eldolgozgatsz sori munkásként ,napi 8 órát amiből 2 órát elkummantasz? Gratulalok!
2015. nov. 20. 13:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Üzemi villanyszerelőként dolgozom Ausztriában. Nettó 1900 Euró + 13, 14. havi. Napi 8 órában hétfőtől-péntekig
2015. nov. 20. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

"Üzemi villanyszerelőként dolgozom Ausztriában. "

Francokat. Mekiben dolgoztal, onnet is kib-tak.

Lehunyja kék szemét az ég,

lehunyja sok szemét a ház,

dunna alatt alszik a rét -

aludj el szépen, kis Balázs.

2015. nov. 20. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

séfbácsi? XD

amúgy ha már ott vagy, akkor az ottani vállalkozókhoz mérd magad...azok nem 3-400ezret keresnek.

2015. nov. 20. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok

Én is ausztriában ugyanolyan kondiciókkal mint te egy gépsort vezetek.

Melyik részen vagy? ☺

Egyébként akinek nincs szakmája és nem beszéli a nyelvet annak ez nem járható út. Az inkabb elvállalkozósdizik otthon. Én dolgoztam otthon 12 órákat meg hétvégéztem és a kétszáz alig volt meg , attól azért nekik jobb a 3-4 százukkal.

2015. nov. 21. 00:37
 10/12 anonim ***** válasza:

"ez szerintem nem nagy teljesítmény"

Azért csak többe nézi őket az ember, mint az olyat aki csak arra veri a mellét hogy Ausztriában dolgozik...

2015. nov. 21. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!