Mit tennél ha közmunkaprogramban felvéve, munkaidődön túl kellene még dolgoznod?
Figyelt kérdés
Programokon részt venned,amit a főnökök kitalálnak. Úgy, hogy ezért 50000 Ft-ot kapsz, és a munkához túlképzett vagy. Rendelkezhetnek a munkaidőn kívüli idővel, úgy hogy semmit nem fizetnek?2015. nov. 16. 18:02
11/13 anonim válasza:
Szerintem nincs semmit se érõ diploma.
Vannak persze kulonbsegek de egy erettseginel barmelyik jobb mert sok állásnál érettségi a feltétel de elony a diploma (barmilyen).
12/13 A kérdező kommentje:
Azért mert nincs lehetőségem elköltözni. Bár gondolom itt mindenki diplomás, jó munkahellyel rendelkező ember. Aki meg azt írta, hogy jobban szeret rossz munkát végezni 50000 ft-ért, attól kérdezném. Normális vagy? Megnézném mit csinálnál ha kirúgnának, nem lenne munkád, és kénytelen lennél közmunkára menni.
2015. nov. 18. 19:20
13/13 anonim válasza:
Könnyű leírni, hogy költözzön az ember, csakhogy a valóságban nem ennyire egyszerű a dolog. Jelenleg diplomás munkanélküli vagyok, közmunkán dolgoztam az elmúlt közel 2 évben, 66-ot kaptam érte, neked hogy-hogy csak 50-et adnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!