Mit tennél ha közmunkaprogramban felvéve, munkaidődön túl kellene még dolgoznod?
Én nem értem, hogy miért érik be az emberek havi 50 ezerrel? Nem hiszem el, hogy nincsen más, vagy nincs a közeledben egy nagyváros ahol tudnál gyári melósként dolgozni legalább a duplájáért akár 12 órában.
A kérdésre: Természetesen nem, de ez egy korrupt világ (nem csak itthon) szóval kénytelen vagy.
" és a munkához
túlképzett vagy."
Hát persze, hogyne. Akkor miert csak kozmunkazol ha annyira tulkepzett vagy?
Nem rendelkezhetnek.
Viszont a közmunka = kiszolgáltatottság, vagyis nem fogsz habzó szájjal ellent mondani. Akkor eleve nem mennék közmunkára.
Szóval amíg nincs jobb, addig mit tehetsz?
Nekünk benne volt a szerződésben, hogy a munkát akár változó munkahelyeken, az ország bármely területén végezhetjük, és a munkaidő egyenlőtlenül is beosztható, min. 4 óra, de a max. 12 órát nem haladhatja meg.
Mi szerencsére megúsztuk, de előttünk volt, hogy megkirándultatták a csoportot az ország másik végébe kiállítás megnyitóra, ők voltak a tömeg, ugyanúgy esti programra is vissza kellett menni, de volt hogy vasárnap rendelt be valakit a főnök, ő azért kapott fél nap csúsztatást, volt akinek délután kellett maradnia, na azt nem tudom lecsúsztathatta-e.
Milyen programokon kell részt venned?
Mert valaki jobban szeret havi 50 ezerért kulimunkát végezni, meg abból nyomorogni. Ha ez neki jó, minek biztatni költözésre?
Másik lehetőség, hogy semmit nem ér az a diploma, csak jó bemondani, hogy "itt csak közmunka van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!