A Lidlben mennyi a bruttó bér egy 6, és egy 8 órás dolgozó esetében?
Sziasztok! Azért szeretném tudni, mert a családi adókedvezményt szeretném kiszámolni!
Valamint ha letudnátok írni,hogy milyen egyéb juttatások vannak, annak nagyon örülnék!!!
Köszönöm szépen!!! :)
Köszönöm szépen mindenkinek!
Végül is a Sparnál "kötöttem ki"8 órás munkaidő 150000 bruttó az kb.98-99 ezer nettóra jön ki.Mint meg tudtam, a Lidlben is ennyi a 8 órás bruttó, a 6 órás 122000,a 4 órás 105000.
Üdv mindenkinek! :)
Kedves Kérdező!
Sajnos ez a gyakorikérdések már nem a régi:(
Annyi idióta ráérő ember van itt akik unalmukban itt basztatják a kérdezőket-válaszolókat-mindenkit!
Igazából fingjuk sincs arról mit kérdezel,de nem azért mert nem tudsz fogalmazni hanem mert iq szintjük a béka feneke alatt van!
Segíteni nem tudnak csak osztják a fejükben nem létező észt másnak:)
A neten találsz sok ilyen kalkulátor ami kiszámolja,hogy mennyit tudsz hazavinni.
Egyébként ha nem boltvezető leszel akkor megkapod a bruttó fizetést 3 gyerek után.
de van itt egy link is pl.
Kedves utolsó válaszoló!
Nagyon aranyos vagy! Köszönöm szépen!
Teljes mértékben egyetértek veled!!! Régen normális válaszokat kaptam és nem a letolást és a kioktatást, dehát sajnos ez van...
Köszönöm szépen a linket is!
Szép napot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!