Ifjúsági garancia program - Valaki aki kapott levelet ezzel kapcsolatban a munkaügyi központtól? (Többi lent)
Mi a tanfolyammal megszívtuk Debrecenben!
A közmunkások már megkapják az 52e.-t, mi meg 36680Ft nettó bért kapunk havonta kézhez!
Nem hagyták elolvasni a szerződést senkinek, én kitéptem a kezéből, de vissza vette, nem láttam mennyi a bruttó bér... Utólag derült ki hogy 56000Ft a bruttója így baromira keveset kapunK! Munkalehetőség nem volt, ezzel meg szívok így, ketten télen meghalunk.
Te előtte közmunkán voltál? Mert ha közmunkásokat is behívnak én a helyükbe nekik alapból megadnám azt az 50 ezret mert sokan még abból is nehezen élnek meg.
Keresetpótló juttatás 1991. évi IV. tv. 14. § (6) bek. a keresetpótló juttatás megállapításakor hatályos közfoglalkoztatási bér 60-100%-a közötti mértékben, mérlegelési jogkörben megállapított összeg: 47.493,- Ft/hó – 79.155-,- Ft/hó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!