Egy valutapénztáros milyen bérezésre számíthat?
Figyelt kérdés
Érdemes megcsinálni a vizsgát? Úgy látom van állás lehetőség ezen a területen aránylag sok, de fogalmam sincs milyen anyagi kompenzáció jár ezért. Egy valutapénztárosnak (nem bankban) van lehetősége számítógépen napközben egyéb dolgokkal foglalkozni vagy ha nincsenek éppen ügyfelek, akkor is rengeteg dolga van?2015. nov. 11. 23:58
11/12 anonim válasza:
Én is valutapénztáros vagyok, mi netezhetünk ha nincs mit csinálni. Természetesen a munka az első, de nekünk megvan engedve a netezés.
A fizu nálunk szerintem jó, a beosztást mi alakítjuk.
Lehet jól keresni, csak korrekt helyre kell menni :)
12/12 A kérdező kommentje:
ez BP? illetve van felvétel? nekem bgf-es végzettségem van (gazdmen), de végeznék valamit a szükséges
2016. júl. 17. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!