Egy valutapénztáros milyen bérezésre számíthat?
Valutapenztaros = cash machine
Nem erdemes megcsinalni a vizsgat, Tanulj valami hasznosat!
köszönöm a válaszokat!
Pesten szeretnék esetlegesen ilyen munkát megpályázni, de ugye még nincs ilyen csak közgáz diploma (pszf), hátha előny..
Ami a nyelvtudásomat illeti, agolul tudok beszélni korrektül és megérteni mindent. Más nyelvet pedig abszolút nem. Ja amúgy van nyelvvizsgám is szakmai meg sima közép, de ez azt hiszem, nem túl lényeges.
Amikor nincsenek ügyfelek és épp nincs is semmi egyéb dolgom miért nem lehet a bevitt laptopomon saját ügyeimmel foglalkozni vagy esetleg híreket olvasni, mi a gond ezzel?
Pl azért, mert a munkáltatód adja a fizetést és ezért elvárhatja, hogy 100 %-osan ott legyél szellemileg a munkahelyeden - ne terelje el semmi a figyelmedet.
Amúgy kamerák is vannak - tehát le is tud figyelni.
"Amikor nincsenek ügyfelek és épp nincs is semmi egyéb dolgom miért nem lehet a bevitt laptopomon saját ügyeimmel foglalkozni vagy esetleg híreket olvasni, mi a gond ezzel?"
És te nem egy 16 éves műkörmös p i c s @ vagy...
A munkahelyeden dolgozni kell, nem netezni.
Kérdésedre válaszolva kb 150-et.
Hat most nekem elvettetek a kedvem, pedig gondoltam ra, hogyha hazamegyek, akkor elvegzem a tanfolyamot, es ezzel fogok tovabbra is foglalkozni.
Most kulfoldon dolgozok valutapenztarban, itt nem kellett hozza tanfolyam, betanitottak (azt is fizettek). Ha hianyom van (nem igazan szokott lenni) azt nem az alapfizubol vonjak le, hanem a jutalekbol, amit forgalom utan kapok. Ezen kivul egesz nap netezek, filmezek, azt csinalok amit akarok, ha nincs ugyfel. Most is a munkahelyemrol irok. Pedig be vagyok kamerazva, de itt megengedik.
Ennyivel rosszabb lenne a korulmeny otthon? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!