Szórólapos céget keresek akiknél van munka?!
Kár, hogy Pestiek vagytok, mert szegeden tudnék nektek melót:)
De sztem ha ebben a városban van, akkor Pesten is találtok.
15:05
Akkor csak én vagyok ilyen szerencsétlen?Tavaj január óta keresem a normális munkahelyet,ami nem alkalmi..két hónapot sikerült elmennem takarítani.. :/ annak is annyi..miért van az,hogy a diákmunkákból rengeteg van?Én miért nem végezhetem a diákmunkát 24 évesen???Megfelelne a fizu is!
Szia!
Én pont egy ilyen cégnél dolgozom! Igaz Debrecenben de országos szinten terjeszt szórólapot!
A cég pedig a lapterjesztő kft. keress rá a neten és írj nekik! Sajnos én innen Debrecenből nem tudok segíteni, mert a cég aminél vagyok(partner media kft) csak partnere a laptejesztőnek , ők az anyacég!
Sok sikert!
Mit lehet keresni szórólap terjesztéssel?
Szar lapátolással kb 8x annyit.
Ezt nem fricskának szánom,de a szórólapozás mellett nem tudsz mással foglalkozni és alig fizet.
Sziasztok!
A párom szórólapterjesztői cégnél dolgozik, és új embereket keresnek, Budapest területén!
Folyamatos munka, ha valóban dolgozni akartok, nálam tudtok jelentkezni!! Csak megbízható emberek jelentkezését várjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!