Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szórólapos céget keresek...

Szórólapos céget keresek akiknél van munka?!

Figyelt kérdés
Tudna valaki ajánlani valami ilyen céget ahova keresnek szórólapterjesztőt? Mert már minden munkakőrben feladtam a keresést lassan szart lapátolni is elmennék. Segítség... bármilyen ötlet érdekel ami nem jutalékos rendszerű.
2010. márc. 19. 14:12
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, Budapestről lenne szó.
2010. márc. 19. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
énis énis!!!ÍRJATOK MÁR!!!! Megdöglünk éhen,és jövő hónapban már laknunk sem lesz hol!!!Én is mennék veled,kérdező!! (Bp)!!!
2010. márc. 19. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Kár, hogy Pestiek vagytok, mert szegeden tudnék nektek melót:)

De sztem ha ebben a városban van, akkor Pesten is találtok.

2010. márc. 19. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

15:05

Akkor csak én vagyok ilyen szerencsétlen?Tavaj január óta keresem a normális munkahelyet,ami nem alkalmi..két hónapot sikerült elmennem takarítani.. :/ annak is annyi..miért van az,hogy a diákmunkákból rengeteg van?Én miért nem végezhetem a diákmunkát 24 évesen???Megfelelne a fizu is!

2010. márc. 19. 15:16
 5/10 anonim válasza:
78%

Szia!

Én pont egy ilyen cégnél dolgozom! Igaz Debrecenben de országos szinten terjeszt szórólapot!

A cég pedig a lapterjesztő kft. keress rá a neten és írj nekik! Sajnos én innen Debrecenből nem tudok segíteni, mert a cég aminél vagyok(partner media kft) csak partnere a laptejesztőnek , ők az anyacég!

Sok sikert!

2010. márc. 19. 15:37
 6/10 anonim válasza:
32%

Mit lehet keresni szórólap terjesztéssel?

Szar lapátolással kb 8x annyit.

Ezt nem fricskának szánom,de a szórólapozás mellett nem tudsz mással foglalkozni és alig fizet.

2010. márc. 19. 19:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Jó, akkor mond meg hol lehet szart lapátolni és megyek oda... ahoz képest h rendszerinformatikus vagyok, ebben a qva országban nem lehet semmit se csinálni 8 hónapja keresek munkát, és már ott tartok h bármit, h előre lépjek az életbe.
2010. márc. 19. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Ötlet: ne keress közvetítőt, szépen öltözz fel, készíts egy árajánlatot és keress meg cégeket szórólapozással, lehetőleg a konkurens árai alatt és sokkal magasabb színvonalú, megbízhatóbb szolgáltatással.
2010. márc. 22. 08:50
 9/10 anonim válasza:
Teljesen igaza van, én sem értem hogy a NORMÁLIS munkák miért csak diákmunkaként vannak, én sem találok Budapesten semmit vállalhatót egy jó ideje,ugyanazok a hirdetések jönnek elő hónapok óta amik nem megfelelőek.Egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen ócska betanított fizikai munkára nincs szabad hely.
2010. jún. 14. 19:29
 10/10 anonim válasza:

Sziasztok!

A párom szórólapterjesztői cégnél dolgozik, és új embereket keresnek, Budapest területén!

Folyamatos munka, ha valóban dolgozni akartok, nálam tudtok jelentkezni!! Csak megbízható emberek jelentkezését várjuk!

2010. nov. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!