Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkaügyi központba érdemes...

Munkaügyi központba érdemes elmenni hogyha van munkám? Írnátok tapasztalatokat hogy mennek ott a dolgok?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, 3 hónapja van munkám viszont gyűlölöm. Betanított munka, tanulni szeretnék de nincs 400-500 ezer forintom egy fizetős okj-re.

Érdemes így bemenni munkaügyibe? Úgy hallottam hogy ott csak 3 hónap bejelentett munkanélküliség után lehet képzésre jelentkezni igaz ez? És milyen gyakran indítanak képzéseket? Hegesztő, cnc forgácsolás és hasonló fémipari szakmák érdekelnek.

(Tudom hogy be kell mennem megkérdezni, de kicsit szocfóbiás vagyok, tudnátok néhány infót leírni hogy ne kelljen mindent megkérdeznem ott?)

2015. nov. 9. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Jövő év elején indulnak majd tanfolyamok, és kell a 3 hónap, viszont ha közbe behívnak közmunkára és nem vállalod bukta, ha vállalod akkor is buktad a tanfolyamot . :D Jól ki van ez találva.
2015. nov. 9. 10:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmilyen képzettséged, akkor az első (sőt, most már a 2.-ik is) szakma megszerzése elvileg ingyenes.

Próbálj meg itt a neten keresgélni ingyenes tanfolyamot, olyant, amit szeretnél. (nem lesz könnyű, mert elég sok fizetős van)

2015. nov. 9. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!