Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen otthoni munkával lehet...

Milyen otthoni munkával lehet megélni?

Figyelt kérdés
Ötleteket várok, anyuák kisgyermekkel...kezdek becsavarodni, és a pénz is jól jönne.

2015. nov. 8. 11:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Először is. Ha nincs hasznosítható tudásod, nem tanultál ki valamit akkor ebből nehéz lesz megélni :S

Alapvetően akik otthonról dolgoznak azok grafikusok, írók, fordítók. De ez mind-mind sok éves tanulás mire olyan szintet érsz el, hogy pénzre válthasd a tudásod. Szóval ez nem pálya. Nem is értem aki ilyesmiket ajánl itt és a hasonló kérdéseknél :D

Nekem volt egy haverom aki kereskedni kezdett eBayről rendelt dolgokkal. Tipikus eset volt, rakott mindenre egy kis hasznot, majd egyre nagyobb dolgokkal csinálta. Egyszerű képlet de ez manapság már nem működne. Vagy mégis? Ha találsz olyan rést a piacon amit így betöltenél... nem is tudom. Lehet megérne egy próbát. De nem ámítalak, otthonról csak adott szakmával/tudással a kezedben tudnál normálisan pénzt keresni :/

2016. febr. 7. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!