Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen otthoni munkával lehet...

Milyen otthoni munkával lehet megélni?

Figyelt kérdés
Ötleteket várok, anyuák kisgyermekkel...kezdek becsavarodni, és a pénz is jól jönne.

2015. nov. 8. 11:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Így tényleg semmi. Olyasmihez kellene érteni, aminek a terméke könnyen eladható interneten is.
2015. nov. 8. 12:14
 12/21 anonim ***** válasza:
44%
2 es vagyok, mi a fenéért pontoztatok le? magántanárként lehet dolgozni baba mellett is. ok, dolgozni kell, nem lábatlógatni... de miért a lepontozás? tökéletesen működik.... és válasz a kérdésre...
2015. nov. 8. 12:42
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
Saját, vagy közösségi kert művelés. Vagy a kiadásaidat csökkented vele azáltal, hogy magadnak termelsz, vagy extra bevételhez jutsz adómentesen kiegészítő jelleggel, ha eladod őket.
2015. nov. 8. 13:36
 14/21 anonim ***** válasza:

Én nyelvtanárt nem találok a környéken 2000Ft-os órabér alatt (és ez számla nélkül értendő)

Aki számlát ad, az 2500+Ft/óra

2015. nov. 8. 15:44
 15/21 anonim ***** válasza:
65%

Marha jó ám hogy leírod, mihez értesz., milyen végzettséged van.

Lehet otthonról könyvelni, programozni, fordítani, magánórákat adni kb. bármiből...

2015. nov. 8. 17:32
 16/21 A kérdező kommentje:
15-ös leírtam, és ezek után, még vagy öten újból leírták..hogy nyelvtanítás... de könyörgöm, sem programozó, sem nyelvtanár nem vagyok... amúgy köszönöm a válaszokat
2015. nov. 8. 17:40
 17/21 anonim ***** válasza:
73%

Akkor ez a vonat elment. Nincs semmi extra képesítésed amivel kitűnt a több százmillió emberből, akinek szintén van interneten és azon keresztül dolgozna.

Vannak olyan munkák, amikor reklámokat kell nézegetni és azért fizetnek, de az áram árát nem hozzák ezek be.

2015. nov. 8. 17:46
 18/21 anonim ***** válasza:
75%

Ha értenél az eladáshoz, nem itt kérdeznéd meg, hogy mit lehet otthonról csinálni, hanem ténylegesen eladnál...

Nem mellesleg kb naponta megkérdezik ezt, ha nincs értelmes végzettséged és/vagy nem értesz semmihez, nem fog a csoda az öledbe hullani.

2015. nov. 8. 17:47
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
#17: Ezek amúgy úgy vannak kitalálva, hogy a kifizetési küszöböt ne érje el, azaz ingyen kattintgat a hirdetésekre, amíg meg nem unja.
2015. nov. 8. 17:48
 20/21 anonim válasza:
Ha még aktuális írj privit , lehet hogy tudok segíteni.
2016. febr. 5. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!