Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek milyen a jónak...

Szerintetek milyen a jónak mondható fizetés idehaza?

Figyelt kérdés
2015. nov. 7. 16:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Akkor légyszi ne spamold tele az oldalt napjába 10x a hisztiző kérdéseiddel. Ennyi a tiszteletteljes kérésem.
2015. nov. 7. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nagyon helyzet, képzettség és földrajzi hely függő.

Nekem informatikusként jó volt vidéken a nettó 200, jónak is számított, most Pesten ennek a duplája átlagos. Ugyanakkor ismerek vidéki faluban olyat, aki igen jól keresőnek számít a minimálbérrel.

2015. nov. 7. 18:23
 13/17 anonim ***** válasza:
33%

Netto 500 az már szerintem elég, de a jó fizetés az netto millió körül kezdődik.

Venned kell egy lakást (30 millió), egy autót (7-8 millió), utazni is kellene, normálisan enni, öltözködni és kikapcsolódni. Ezt 1 millió alatt nem igazán lehet emberi szinten összehozni. 500 körüli nettó arra elég, hogy albérletet fizess, vegyél egy autót hitelre, fenntartsd, néha utazz, de az alatt már csak vegetál az ember. Szerintem.

2015. nov. 7. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
#13: Lehet, hogy megengedhetném magamnak, de semmi szükségem 7-8 milliós autóra, ennek az összegnek a feléért is lehet minden igényt kielégítő autót venni. Bár lehet, hogy eddig nem voltam tudatában és én is csak vegetálok.
2015. nov. 7. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:

" 500 körüli nettó arra

elég, hogy albérletet fizess, vegyél

egy autót hitelre, fenntartsd, néha

utazz, de az alatt már csak vegetál

az ember. "

Nem érzem, hogy vegetálnánk, pedig ketten együtt csak havi 340 ezerbol gazdálkodunk. Saját kocsi felesleges inkább saját lakásra teszünk félre. Albira, utazásokra gond nelkul jut.

2015. nov. 8. 08:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Havi 350ből élünk ketten és nem vegetálunk.

Évente 2x külföldre járunk, nyilván nem Maldív-szigetekre, de Horváto., Olaszo. Nagy-Britannia, Spanyolo. ilyesmi simán, minden hétvégén megyünk valahova: mozi, étterem, szórakozóhely. Normális illatszereket és ruhákat veszünk, nyilván nem dizájner cuccokat, de nem is a legolcsóbbat, hanem Devergo, Springfield, Retro, Heavy Tools és társai. Nem kell spórolnunk a rezsivel, a fűtéssel, minden nap normálisan eszünk-iszunk. Nem hiszem, hogy fél millió kell ahhoz, hogy ne vegetálj.....

Amúgy a kérdésre válaszolva, szerintem olyan nettó 200 körül már jónak számít egy 8 órás munkára.

2015. nov. 8. 13:12
 17/17 anonim ***** válasza:

13:

Megint földrajzi hely függő a dolog, mert míg van olyan város vagy falu, ahol a 30 millió töredékéért vehetsz jó nagy lakást vagy házat, addig Budapesten már nem is olyan extra a 30 milliós ingatlan. Autó viszont Budapesten tök felesleges a jó tömegközlekedés miatt.

2015. nov. 8. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!