Milyen munkákkal lehet 1000ft/nettó órát keresni?
Rengeteg helyen, de hol? Konkrétum!
Nekem pl 702 ft BRUTTÓ órabért ajánlottak. Szóval nagyon kíváncsi lennék pontosan hol is lehet nettó 1000 ft keresni óránként, bár nekem a nettó 702 is jó lenne de az sincs.
Akkor hívd a Tudakozót... Most nem azért, de ezt nem gondolhatod komolyan, hogy valaki majd ismeretlenül (ki vagy, mit tudsz, hol laksz...?) megmondja neked, hogy hol mennyit kereshetsz!?
Ha ennyi eszed van, akkor nem csodálom, hogy minimálbérnél sehol sem ajánlanak többet...
# 13/
Pl. beszerzőként bármelyik kiskereskedelmi multinál ennek a 2x a kezdő NETTÓban.
De mondhattam volna pénzügyest is. Vagy jogászt.
Munkanélküliként:
Őstermelő éves 600.000 Ft-ig (átlag havi 50.000 Ft-ig )adómentesen adhat el általa termesztett, vagy termelt, vagy gyűjtött termékeket. Ez talán a legidőigényesebb, de legyen csak napi 4 óra.
Alkalmi munkával napi 4.900 Ft-ig (átlag 611 Ft-os órabér) adómentesen lehet pénzt keresni a hónap maximum 15 napjában ez nettó 73.500 Ft/hó, és még mindig csak napi 4 óra, 1 hónapra vetítve.
És egyik se zárja ki azt hogy mellett még kapjon álláskeresési támogatást is passzívan az illető, vagy a még mindig divatos "600.000 Ft-ig adómentesen adom el a "használt" cuccaim" nevű népjátékba feketézőként beszálljon. Ez további átlag havi 50.000 Ft-ot jelenthet, ha foglalkozik vele napi 1-2 órát.
Így akár egy munkanélküli is tud ettől az órabértől többet is keresni, ha elég élelmes, ahelyett, hogy elhelyezkedne 70-80 ezres minimálbéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!