Ha 2 órára vagyok bejelentve a munkahelyemen, akkor tudok a munkaügyi központba regisztrálni?
"Nekem ez így kevés, szeretnék más munkát találni vagy támogatásokat igényelni a a munkaügyi központ segítségével."
milyen támogatásra gondoltál? mert ha a "foglalkoztatást helyettesítő támogatás-ra 8azaz munkanélkülire), arra az esetre írtam, hogy tegyük fel, kapnád 3 hónapig, aztán kiderül, hogy nem is 2 órát dolgozol, akkor a főnököd bukása esetén Neked is vissza kellene fizetni.
Ja, hogy itt fel akarsz mondani és azért kérdezed a támogatást? (lesett a tantusz :D)
" A lakhatási támogatás feltételei:
Az állandó lakhely és a munkavégzés helye, vagyis az ideiglenes lakcím között legalább 100 kilométeres távolságnak kell lennie, vagy helytállónak kell lennie annak, hogy a munkahelyre való odautazás, illetve a visszaút időtartama tömegközlekedési eszközzel naponta az öt órát meghaladja.
A létesített munkaviszonynak legalább heti 20 órát kell magában foglalnia, illetve legalább hat hónapra kell szólnia, fontos továbbá, hogy ne ugyanaz legyen a munkahely, mint ami az álláskereső utolsó munkahelye is volt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!