Van esélyem eladói munkát találni, ha nincs eladói végzettségem?
Szia!
Milyen végzettséged van?
Elméletileg a törvény alapján nem lehetne, de nekem is van olyan ismerősöm, aki eladóként dolgozik végzettség nélkül. Szóval megoldható, de ahhoz ismerettség szükséges.
Miért pont eladóként szeretnél érvényesülni?
Ez vicces. Engem is kereskedelmi végzettség nélkül vettek fel egy boltba eladóként.
Amikor mondtam, hogy van nyelvvizsgám is, egyből rám haraptak. Az állásinterjú után kb. 4 órára rá már hívtak is, hogy fel vagyok véve.
Szerintem egyáltalán nem olyan esélytelen csak meg kell próbálni. Én online jelentkeztem egy felületen keresztül és már este hívtak, hogy másnap menjek be interjúra. Pedig csak érettségim és nyelvvizsgám van...
én dolgoztam együtt olyan csajjal, akinek se szakmája, se szakirányú végzettsége, se nyelvvizsgája, se érettségije nem volt és üzletvezető-helyettesként ,,funkcionált" :)
egyébként meg én is eladó-pénztáros vagyok, holott csak érettségim és nyelvvizsgám van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!