Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van esélyem eladói munkát...

Van esélyem eladói munkát találni, ha nincs eladói végzettségem?

Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Esély van, de nem sok...
2015. nov. 3. 11:25
 2/6 anonim válasza:
ha van érettségid igen. vagy ismeretséged.. bár nem lesz könnyű mert én pályám elején dolgoztam eladóként,és az volt az első kérdés,hogy van e végzettségem ilyen téren.
2015. nov. 3. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Milyen végzettséged van?

Elméletileg a törvény alapján nem lehetne, de nekem is van olyan ismerősöm, aki eladóként dolgozik végzettség nélkül. Szóval megoldható, de ahhoz ismerettség szükséges.

Miért pont eladóként szeretnél érvényesülni?

2015. nov. 3. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:
régiófüggő. általában azért a legideálisabb a gyakorlat+végzettség páros, általában ez a ritka, rengeteg kereskedői végzettséggel rendelkező fiatal van, szóval van miből válogatni, csak ugye nyilván ott esélyesebb, ahol nincs a környéken ilyen suli például, de erre azért nem építenék.
2015. nov. 3. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez vicces. Engem is kereskedelmi végzettség nélkül vettek fel egy boltba eladóként.

Amikor mondtam, hogy van nyelvvizsgám is, egyből rám haraptak. Az állásinterjú után kb. 4 órára rá már hívtak is, hogy fel vagyok véve.

Szerintem egyáltalán nem olyan esélytelen csak meg kell próbálni. Én online jelentkeztem egy felületen keresztül és már este hívtak, hogy másnap menjek be interjúra. Pedig csak érettségim és nyelvvizsgám van...

2015. nov. 3. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:

én dolgoztam együtt olyan csajjal, akinek se szakmája, se szakirányú végzettsége, se nyelvvizsgája, se érettségije nem volt és üzletvezető-helyettesként ,,funkcionált" :)

egyébként meg én is eladó-pénztáros vagyok, holott csak érettségim és nyelvvizsgám van

2015. dec. 22. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!