Ha nincs pincér végzettségem úgy van esélyem valahol pincérként dolgozni?
Igen.
Lakótársam mindenféle előképzettség nélkül pincérkedik minden nyáron a Balatonon.
Ha befejezte az egyetemet, Németországba akar kimenni szintén mindenféle pincértudás nélkül dolgozni. Az is össze fog jönni neki.
Az előbbi úgy, hogy egyszer véletlenül a hotel igazgatójával ült le horgászni a Balatonon, amiről nem tudott, jóban lettek és hívja oda azóta minden nyáron, a második pedig a nagybátyja által. Oda csak a középfokú német nyelvvizsga fog kelleni.
Én egy pizzériában dolgoztam egy évig, szakképzettség és gyakorlat nélkül vettek fel.
Nyelvtudás kellett, mert sok volt a turista, a többit meg lehetett gyorsan tanulni.
Amivel nekem gondom volt, az a sörcsapolás, és az elnevezéseik: pl hosszúlépés és társaik :D A neveket persze gyorsan megtanultam, a sörcsapolás viszont nekem nagyon nehezen ment hogy jó legyen.
Ami kell, hatalmas állóképesség, pörgés, udvariasság stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!