Mondtatok vissza állást?
Igen.
1x befutott egy jobb ajánlat, máskor pedig nem felelt meg a fizetés.
Igen. Konkretan elvartak volna hogy a nagysagos fejleszto urak labtorlonek hasznalhassanak, es a penzhiany miatti uzemzavarokert, adatvesztesekert is nekem kellett volna felelosseget vallalni, mint rendszergazdanak. Mindezt az akkori fizetesem feleert. Mas esetben egy fasisztoid, 'kemenyvonalas', val'szeg volt allamvedelmis tiszt lett volna a fonokom, koszontem de nem kertem belole.
Na igy lettem multi-'rabszolga'. :D
Már többször is :D
1. anyukám pont lebetegedett és nem tudtam volna elég időt otthon lenni vele, úh. kerestem egy flexibilisebb munkarendű melót
2. úgy éreztem, nem vagyok alkalmas a felajánlott munka feladatainak ellátására, hiába hiszi azt a főnök
3. nem volt szimpi a főnök, meg amilyen viselkedést (nyomulósat) elvárt az alkalmazottaktól.
asszem több nem volt...
Murphy-törvény, hónapokig semmi,aztán meg több helyre is felvennének.
Én kétszer is jártam így, egy alkalommal 10 hónapig voltam munkanélküli, már számolni sem tudtam hány interjún voltam. Ugyanazon a napon hívtak fel. Az elsőre mondtam igent, a másodikat azonnal visszautasítottam. Elég kellemetlen volt, de gondolj arra, hogy ők hány embert utasítanak el. Mindkettő határozott időre szólt, de az első helyen azt ígérték, hogy majd hosszabbítanak. Hazudtak. Elég rossz döntés volt, végig szar volt a hangulat, mindenki tudta, hogy meg fog szűnni a munkahely.
A második esetben már a próbaidőmet töltöttem, amikor szóltak a másik helyről.Ez nagy dilemma volt, mert a fizetés jelentősen kevesebb, viszont napi 2 óra helyett csak napi fél óra ingázás. Úgyhogy én emellett döntöttem, de nem bántam meg. Az is nagyon kellemetlen volt bemenni a főnökhöz, hogy mégsem maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!