Mondtatok vissza állást egy jobb reményében?
Figyelt kérdés
elég régóta keresek állást, szeretnék egy helyen maradni már. Olyanokra jelentkezem, amit szeretnék és amiket nagyon szeretnék csinálni. Voltam interjún egy olyanon, amit szeretnék, szimpi munkaidő, nem volt messze. Ugye folyamatosan jelentkezem állásokra, és találtam 3 olyat, amiben tapasztalatom is van, képességem is van hozzá és a nagyon szeretnék kategória. Hívtak 2.körre onnan, ahol volta a héten, de barom voltam mert lemondtam a 3 lehetséges miatt. Onnan még nem kaptam választ eszméletlenül lehangolt a rossz döntésem, mert lehet sikerült volna a 2.kör és inkább a bizonytalanba mentem. Döntöttetek már így?2015. márc. 13. 17:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!