Létezik még olyan oldal amivel pénzt lehet keresni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van olyan oldal amivel pénzt lehet keresni otthonról?
Gondolok itt például arra hogy: cikkírásért mondjuk kapok 50Ft-ot vagy esetleg más jellegű munka ami neten keresztül végezhető otthonról?
2015. okt. 26. 12:52
1/9 anonim válasza:
Webcam-os melók. Több csoporttársnőm is csinálta/csinálja.
2/9 A kérdező kommentje:
És ez konkrétan mit takar? Mi a teendő?
2015. okt. 26. 13:09
4/9 A kérdező kommentje:
És esetleg valami olyan munka nincs a neten amit egy 16 éves is tudna csinálni? Körülnéztem az interneten de eddig szinte semmit sem találtam :/
Nem vágyok több százezer forintos fizetést, de egy pár ezer forint azért jól jönne
2015. okt. 26. 13:14
5/9 anonim válasza:
Fényképezz le egy celebet, és küldd be a Blikknek...
6/9 anonim válasza:
Cikkírásért sokan fizetnek, de ahhoz tudni kell cikket is írni. Összeollózol innen onnan pár sort, az nem cikkírás.
7/9 anonim válasza:
Nem tudod mi a webcam? Lol.
Neten vetkőzöl pasiknak.
16 évesen egyébként nincs is legális munka neten.
8/9 anonim válasza:
Hogy lássad kivel van dolgod, én még 500Ft-ot is fizetek neked, ha megírsz nekem egy impakt faktoros cikket.
9/9 anonim válasza:
en is keresgeltem regebben, viszont itt nem tettem fel a kerdest. tudod miert? mert elolvastam sok sok hasonlot mar innen..
szoval ha szorgalmas munkaero vagy akkor ott kell kezdeni! akad par jo tanacs.
amugy meg gepelo. hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!