Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy írjam meg ebben a helyzet...

Hogy írjam meg ebben a helyzetben az önéletrajtom?

Figyelt kérdés
2003-ban érettségiztem..azóta nem dolgoztam semmit,- szüleim jó módúak :-) ugyan 2007 környékén beiratkoztam az egyetemre, de még mindig egyetemista vagyok - fizetős - és van még hátra 1-2év, mert csúsztam. Nyelvvizsgám lováriból van a diploma kiadása miatt, amúgy angolból végig bukdácsoltam gimiben a nyelveket utálom :-) Szóval önéletrajzba mit írjak a mert 2003-ban érettségiztem..2007-ig haverok, csajozás buli...2007-től egyetem, de csúszkálok agyba-főbe..és ennyi az annyi. Esetleg irjam be hogy apu vállalkozásában dolgoztam 2003-1015..végül is apu ha felhívják úgy is azt mondja itt dolgoztam aztán máris jobb esélyem van állásinterjún. Az egyetemet írjam 20013-ban kezdtem és két éve járok vagy hagyjam ki? Szakmai tapasztalat meg mihez értek? ha még sose volt munkahelyem hivatalosan akkor mégis mihez értenék egyszerűbb volt apu vállalkozásából élni mint eladóként érettségi után havi 70-ből.
2015. okt. 21. 11:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ki kellene tölteni az űrt...ezért gondoltam fater vállalkozására...különben is mindenkinek azt mondom ott dolgozok..mégis jobban hangzik mint az, hogy a szüleim mindent megvesznek amit csak akarok, tunkolják a kocsimat, fizetik a biztosításom, fizetik a lakásom számláit és mindent.Adnak pénzt nyaralásokra, bulira, ruhára, mindenre...nem jobban hangzik hogy dolgozok mint ez? Na ugye!
2015. okt. 21. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
szerintem életképtelen vagy. Ne erőlködj, te nemtudod mi az a munka.
2015. okt. 21. 19:15
 13/14 anonim válasza:
Akkor végülis minek akarsz elmenni dolgozni, ha eddig jó volt így? Semmi végzettséggel mit akarsz?
2015. okt. 21. 20:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon kamunak tűnik...

Én tizenévesen álmodoztam erről az életről, olyan szépnek tűnt. Leérettségiztem, és már nyáron azon voltam, hogy legyen saját keresetem... Jómódúak vagyunk, körülbelül mint ti, csak én ezt nem használom ki. Jobb érzés a saját pénzemet költeni.

Igen, a szüleim fejenként 600-700.000 ft-ot keresnek, és igen, én mentem 8 órában 76.000 ft-ért gyártósorra. És büszke vagyok rá.

24/L

2015. okt. 22. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!