Hogy írjam meg ebben a helyzetben az önéletrajtom?
Komoly...
Nem számít, hogy egy semmi vagy? Szüleiden lógsz?
Miért irigykedtek? Miért lenne senki? Egy gyári munkás valaki? Egy eladó valaki? Mitől lesz valaki valaki? A munkájától? Ez jó nagy butaság.
Csak az emberi értékek számítanak és az sem pénzben, sem munkában, sem beosztásban nem mérhető.
Kérdező, hová szeretnél menni dolgozni?
Beírhatod, hogy a családi vállalkozásban dolgoztál, de most már szeretnél tovább lépni.
Ha az a munkahely amit kinéztél teljesen más, mint a családi vállalkozásotok akkor teljesen mindegy, hogy dolgozál-e apudnak vagy nem. Akkor is tapasztalatlan leszel az új munkakörben ha 12 évet átbuliztál és akkor is ha 12 évet apud mellett lettél volna.
Átlátszóan kamu a kérdés.
Egyébként ha felvesznek valahová, a kiskönyvedből rögtön látják, hogy nem voltál még bejelentve sehol (ha apád feketén dolgoztat a cégénél azt én inkább nem reklámoznám), próbaidő alatt meg akár rögtön kipenderíthetnek. Inkább maradj otthon, apucinak úgyis van pénze.
Egyetemet is és apuddal való dolgozást is írd bele.
2003-tól 7ig meg mond, világot jártál, pihentél, személyes dolgokra használtad ki szabadidőd.
Akkor mégis mit írjak, hogy 2003-ban leérettségiztem..2007-ig utazgattam, bulizgattam, jogsit csináltam és mikor megkaptam a kocsimat a haverokkal kocsikáztunk, csajoztunk elvoltunk, 2007-ben egyetemre mentem ami fizetős és azóta gyakorlatilag ugyanez van csak "egyetemistaként" év közben tanulgatok, bulizgatunk barátnőmmel és haveri társasággal nyáron meg nyaralgatunk külföldön 6-8 hetet..aztán beiratkozok a suliba és jön a "tanulás"
2003-tól - 2015-ig ezt mégse írhatom :-) és azt se, hogy 8 éve járok egy 3 éves képzést :-) De most dolgozni szeretnék rendes munkahelyen 8 órába bejelentve meg minden csak elakadtam az önéletrajznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!