Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy írjam meg ebben a helyzet...

Hogy írjam meg ebben a helyzetben az önéletrajtom?

Figyelt kérdés
2003-ban érettségiztem..azóta nem dolgoztam semmit,- szüleim jó módúak :-) ugyan 2007 környékén beiratkoztam az egyetemre, de még mindig egyetemista vagyok - fizetős - és van még hátra 1-2év, mert csúsztam. Nyelvvizsgám lováriból van a diploma kiadása miatt, amúgy angolból végig bukdácsoltam gimiben a nyelveket utálom :-) Szóval önéletrajzba mit írjak a mert 2003-ban érettségiztem..2007-ig haverok, csajozás buli...2007-től egyetem, de csúszkálok agyba-főbe..és ennyi az annyi. Esetleg irjam be hogy apu vállalkozásában dolgoztam 2003-1015..végül is apu ha felhívják úgy is azt mondja itt dolgoztam aztán máris jobb esélyem van állásinterjún. Az egyetemet írjam 20013-ban kezdtem és két éve járok vagy hagyjam ki? Szakmai tapasztalat meg mihez értek? ha még sose volt munkahelyem hivatalosan akkor mégis mihez értenék egyszerűbb volt apu vállalkozásából élni mint eladóként érettségi után havi 70-ből.
2015. okt. 21. 11:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%

Komoly...

Nem számít, hogy egy semmi vagy? Szüleiden lógsz?

2015. okt. 21. 12:02
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Szóval 12 éve keccsölsz egy könyvtár-büfé szakon, nem értesz semmihez, mégis, mit szeretnél?
2015. okt. 21. 12:04
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
:D Te még a "vicc" emberi kategóriához is érdemtelen vagy. :DDDDDDDDDDDDDDDDD
2015. okt. 21. 12:07
 4/14 anonim válasza:
41%

Miért irigykedtek? Miért lenne senki? Egy gyári munkás valaki? Egy eladó valaki? Mitől lesz valaki valaki? A munkájától? Ez jó nagy butaság.

Csak az emberi értékek számítanak és az sem pénzben, sem munkában, sem beosztásban nem mérhető.

Kérdező, hová szeretnél menni dolgozni?

Beírhatod, hogy a családi vállalkozásban dolgoztál, de most már szeretnél tovább lépni.

Ha az a munkahely amit kinéztél teljesen más, mint a családi vállalkozásotok akkor teljesen mindegy, hogy dolgozál-e apudnak vagy nem. Akkor is tapasztalatlan leszel az új munkakörben ha 12 évet átbuliztál és akkor is ha 12 évet apud mellett lettél volna.

2015. okt. 21. 12:16
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

Átlátszóan kamu a kérdés.

Egyébként ha felvesznek valahová, a kiskönyvedből rögtön látják, hogy nem voltál még bejelentve sehol (ha apád feketén dolgoztat a cégénél azt én inkább nem reklámoznám), próbaidő alatt meg akár rögtön kipenderíthetnek. Inkább maradj otthon, apucinak úgyis van pénze.

2015. okt. 21. 12:18
 6/14 anonim válasza:

Egyetemet is és apuddal való dolgozást is írd bele.

2003-tól 7ig meg mond, világot jártál, pihentél, személyes dolgokra használtad ki szabadidőd.

2015. okt. 21. 12:23
 7/14 A kérdező kommentje:
4-es és 6-os köszönöm a kérdésemre a választ.
2015. okt. 21. 14:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Vele dolgoztál? Feketén?!
2015. okt. 21. 15:27
 9/14 anonim válasza:
Ha jobban utánajárnak véletlenül az "előéletednek", kiderül, hogy egy kanyi nyugdíjjárulékot nem fizettek még utánad, ha egy percet sem dolgoztál tisztán...szóval nem tudom megéri-e kamuzni.
2015. okt. 21. 15:45
 10/14 A kérdező kommentje:

Akkor mégis mit írjak, hogy 2003-ban leérettségiztem..2007-ig utazgattam, bulizgattam, jogsit csináltam és mikor megkaptam a kocsimat a haverokkal kocsikáztunk, csajoztunk elvoltunk, 2007-ben egyetemre mentem ami fizetős és azóta gyakorlatilag ugyanez van csak "egyetemistaként" év közben tanulgatok, bulizgatunk barátnőmmel és haveri társasággal nyáron meg nyaralgatunk külföldön 6-8 hetet..aztán beiratkozok a suliba és jön a "tanulás"

2003-tól - 2015-ig ezt mégse írhatom :-) és azt se, hogy 8 éve járok egy 3 éves képzést :-) De most dolgozni szeretnék rendes munkahelyen 8 órába bejelentve meg minden csak elakadtam az önéletrajznál.

2015. okt. 21. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!